Top

PERFECT FIT COCK & BALL

REVIEW-FILMPJE

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : wegwerp
Gebruiksvriendelijkheid : 10/10 : Heel gemakkelijk om aan te doen, heel gemakkelijk om uit doen, trekt geen intieme beharing uit
Spankracht : 7/10 : Hij spant af zonder erover te gaan, wat ikzelf heel aangenaam vind. Als je natuurlijk een héle strakke penisring zoekt, is dit waarschijnlijk niet je ding.

 

ALGEMENE VOORDELEN PENISRING / BALLSTRETCHER

 

Voordelen van een penisring in het algemeen :
– Je penis is tijdelijk dikker, niet langer.
– Je kan iets langer presteren.
– Moest je erectieproblemen hebben, kan je met een penisring je erectie makkelijk behouden.

 

Voordelen van een ballstretcher in het algemeen :
– Je zet op een aangename manier druk op je ballen, waardoor orgasmes explosiever worden!

 

MIJN REVIEW

 

Ikzelf heb het niet zo graag als een penisring té strak zit. Achter een tijdje wordt het dan pijnlijk, wat geen goed teken is. Hoe je het ook draait of keert, je blijft altijd bezig met de bloedtoevoer naar je penis & weg van de penis, dus neem je beter geen risico’s.
Voel je dus lichte pijn als je een penisring draagt, doe je hem beter uit. Een penisring moet langs de andere kant wel voldoende spannen, want anders heeft hij ook geen effect! Het is dus een kwestie van het juiste evenwicht te vinden.

 

E25823

 

Deze hele stretchy penis&ball-ringen van Perfect Fit vind ikzelf ideaal! Ze spannen af, maar niet té, zodat het echt een meerwaarde is tijdens het vrijen.

 

En ook na het vrijen is de ring heel makkelijk te verwijderen. Geloof mij, bij sommige ringen kan het echt klungelen zijn om ze weer uit te krijgen. Zeker als je een iets te kleine metalen penisring aanhebt, of een hele strakke siliconen penisring. En als je je vrijpartij moet afsluiten met een dergelijke domper is dat zonde. Bij de Ball & Cockring van Perfect Fit heb ik dit probleem alvast NIET. In 1 vlotte beweging trek ik de ringen er terug af. En zelfs als ik eens niet intiem geschoren ben, trekt deze ring mijn haren niet uit! Hoera voor het Silaskin-materiaal !!!!

 

TECHNISCHE INFO
  • Materiaal : Silaskin (TPR + Siliconen)
  • Onderhoud : Afspoelen en eventueel wat talkpoeder inmasseren om de ring lekker zacht te houden.
admin
No Comments

Post a Comment