Top

Le Wand – Deel 1

Le Wand (zonder kopstukken)

 

Verpakking : Luxueus ! Zowel de verpakking als het meegeleverde opbergtasje zijn zeer elegant !

Vibratiesterkte : WAAAAWWWW ! Wat een power, en dat ZONDER snoer !

Algemene score : 9/10 : een hele goede vibrator, maar hij mist dat tikkeltje ‘oscillatie’.

 

FILMPJE & REVIEW

 

 

Ik had om eerlijk te zijn nog nooit gehoord van het merk ‘Le Wand’, tot ik voorbij hun mooie stand liep op Erofame (Eroticabeurs voor winkels en groothandels in Hannover, Duitsland). Ik werd aangesproken door een dame die me wat meer uitleg wou geven over dit luxeproduct. Zo vertelde ze over de POWER van ‘Le Wand’ en de elegantie die hij uitstraalt. Bovendien is ‘Le Wand’ oplaadbaar en levert hij dezelfde kracht dan bijvoorbeeld een Doxy Massager. Ik kreeg van de dame een tester mee, samen met nog 3 kopstukken om verder mee te experimenteren.

 

Van alle testers die ik kreeg op Erofame, wou ik absoluut starten met het testen en reviewen van ‘Le Wand’. En geef me eens ongelijk ! Dat ding heeft uitstraling ! Hij ziet er ontzettend duur uit, maar gelukkig valt de prijs best mee ! En ok, goedkoop is hij ook niet, maar met 159 euro behoort hij zeker niet tot de duurste speeltjes op de markt ! Er is trouwens niks mis met een investering in je seksleven.

 

Gisteren kon ik mezelf niet bedwingen en trok ik mijn vriend de slaapkamer in om uitgebreid intiem te zijn met elkaar in gezelschap van ‘Le Wand’. We probeerden hem op verschillende manieren en testten de verschillende vibratiesterktes en vibratiepatronen. Dat laatste wel beperkt, want ‘Le Wand’ heeft maarliefst 20 vibratiepatronen om te ontdekken ! Je krijgt dus waar voor je geld 😉

 

Mijn ervaringen :

 • Het bewegen van de trillende kop over de ballen : Pijnlijk en aangenaam tegelijk. Hoe zeggen ze dat weer : Een beetje pijn is fijn ?! Wel in dit geval is het zeker waar !
 • Het bewegen van de trillende kop over het perineum : OMG, Hmpf ! Toen mijn vriend ‘Le Wand’ op en neer bewoog over mijn perineum (stukje tussen ballen en anus), mocht dat van mij uren en uren doorgaan ! Zeker wanneer hij afwisselde door veel en weinig druk te gebruiken. Voor mij is ‘Le Wand’ een echte perineumkoning !
 • Het bewegen van de trillende kop over de penis : Zeer aangenaam, maar niet voldoende om van klaar te komen. Toch niet door ‘Le Wand’ enkel tegen mijn eikel aan te houden. Ik kon daarentegen wél klaarkomen als ik mijn penis hard tegen de vibrerende kop van ‘Le Wand’ aanduwde. Met een klein beetje extra moeite was het dus wel makkelijk om tot een intens orgasme te komen. Wat ook heel fijn is, is met ‘Le Wand’ over je ondergoed glijden als je een erectie hebt. Een aangename en kriebelende ervaring, die ideaal is als voorspel !

 

PLUSPUNTEN :

 • het is een toy voor mannen en vrouwen
 • veelzijdig
 • leuk dat je opzetstukken kan bijkopen
 • THE LOOKS op alle gebied (de vibrator, de verpakking, het etui)
 • oplaadbaar : 3 uur laden = 3 uur spelen
 • heel flexibele kop
 • gemakkelijke bedieningsknoppen
 • krachtig en stil tegelijk
 • grote verscheidenheid vibratiepatronen (20)
 • reisslot
 • 1 jaar garantie

MINPUNTEN

 • niet waterdicht
 • geen klein speeltje

 

JUP, DIT IS 1 VAN MIJN NIEUWE FAVORIETJES

 

Ik zou ‘Le Wand’ aan iedereen aanbevelen ! Het is een ontzettend veelzijdig ding, dat elke euro waard is !

 

http://www.eroganza-shop.be/Le-Wand-Grey

http://www.eroganza-shop.be/Le-Wand-Pearl-White

 

 

 

 

 

 

 

admin
No Comments

Post a Comment