Top

Jackits MANsturbation Sleeve

Samenvatting

 

Verpakking : wegwerp, simpel

Algemene score : 7/10 : niet slecht, maar slechts beperkte stimulatie …

 

MIJN ERVARING 

 

Bij het openen van het zakje, vond ik het masturbatortje terug. Deze was mooi bepoederd zodat hij mooi zacht aanvoelt. Verder zat er niks anders in de verpakking. Men gaat er dus vanuit dat je sowieso waterbasis glijmiddel in huis hebt.

Wanneer ik deze masturbator review, kan ik bijna niet anders dan de vergelijking maken met de TENGA eitjes … Het is namelijk zo dat de producten enorm op elkaar lijken, maar met een aantal verschillen :

  • Bij een Tenga eitje zit steeds een glijmiddeltje bij het product zodat je direct aan de slag kan. Bij deze versie van het merk Screaming O is dat niet het geval.
  • Bij een Tenga eitje is de volledige binnenkant voorzien van een textuur. Bij Jackits MANsturbation Sleeve heb je enkel vooraan de masturbator nobjes, maar daarna NIKS meer. Naar mijn mening is het dus gemakkelijker en intenser om klaar te komen met een Tenga eitje.
  • De texturen van de Jackits MANsturbation Sleeve zijn iets ruwer dan die van Tenga. You hate it or you love it ! Ik hou zelf meer van ultra zachte dingen om mijn penis mee te masseren.

Ik kan echter ook niet compleet negatief zijn over dit product. Het doet zijn ding en ik kom er van klaar, maar het is voor mij gewoon geen WOW-effect. Ik zou het product dan ook niet opnieuw gebruiken. Mijn favoriete masturbators blijven dus :

  1. Le Wand mét kopstukken
  2. Doxy Massager
  3. Tenga Egg
  4. Fleshlight Quickshot
admin
No Comments

Post a Comment