> click here to go to the English channelTop

A&E Vibrating And Sucking Stroker Clear

Filmpje

 

 

Samenvatting

 

Merk : Adam & Eve

Verpakking : eenvoudig, wegwerp

Algemene score : 8/10 : waw dit is leuk, vernieuwend, zalig, maar qua reiniging …

Prijs : +- 80 euro

 

Mijn Review

 

Op de Tonga Masterclass kreeg ik van Adam & Eve de Vibrating & Sucking Stroker Clear.

 

TESTEN MAAR 

 

Of dat dacht ik toch … Ik had er namelijk niet bij stilgestaan dat dit speeltje werkt op 3 AAA-batterijen. Een beetje passé in een tijd waar meer en meer toys oplaadbaar zijn, maar toch … Ik kom ze nog dikwijls tegen, die speeltjes op batterijen.

 

Dit speeltje wordt gepromoot als vibrator en ook als zuiger : 

 

De Vibrating & Sucking Stroker als vibrator :

Wanneer speeltjes trillen, moet ze voor mij ook echt TRILLEN. Als ”krachtkoning” ging ik dan ook direct naar de hardste, volcontinue vibratiestand. De Vibrating & Sucking Stroker heeft diepe en stevige trillingen, zoals het hoort ! En hoewel de vibratiebullet bovenaan aan de masturbator zit, zijn de trillingen toch goed merkbaar doorheen heel het speeltje.

 

De Vibrating & Sucking Stroker als zuiger :

Het ZUIGEFFECT is toch wel de grootste troef van dit speeltje. Een automatisch zuigeffect door vacuum is iets wat ik nog niet veel ben tegengekomen bij masturbators. (Zonde!!!) Ik testte in het verleden slechts 1 gelijkaardig product en dat was de Tenga Vacuum Controller.

Als ik op de vacuumknop van de Vibrating & Sucking Stroker druk, begint het speeltje ononderbroken vacuum te zuigen. Enkel door nog eens op de vacuumknop te duwen, kan ik deze functie terug uitschakelen. Gelukkig is er een pauzeknop in het midden van het bedieningspaneeltje ; zolang ik die ingedrukt hou, stopt de vacuumstand en wordt er terug lucht in het speeltje toegelaten. Vanaf ik de pauzeknop loslaat, begint het speeltje weer ononderbroken vacuum te zuigen.

 

MAAR WAS HIJ NU GOED ?

 

Ja, ik heb al enorm genoten van deze masturbator. Het is genieten en orgasmes zijn echt OOOOOHR-gasmes. Ik testte hem op de 2 manieren :

  1. Op de passieve manier : Het speeltje laten vastzuigen op mijn penis, de hardste vibratiestand selecteren en enkel nog de ontspanknop gebruiken om het speeltje afwisselend te laten zuigen en ontspannen.
  2. Op de actieve manier : eigenlijk niet zo verschillend van de passieve manier, maar dan bewoog ik de masturbator ook op en neem met mijn handen.

Of ik nu passief of actief masturbeerde met dit speeltje, mijn orgasmes waren zeer intens.  Het was wel zo dat ik sneller klaarkwam door er actief mee te masturberen.

 

ZIJN ER OOK NADELEN ? 

  1. Ik heb echt heel veeeeeel waterbasis glijmiddel nodig om optimaal van dit speeltje te genieten. Door de grove texturen, gecombineerd met hevige tril- en zuigkracht, kan het onaangenaam worden als ik niet voldoende glijmiddel gebruik.
  2. Het grootste nadeel vind ik de hygiëne … Het is eigenlijk onmogelijk om dit speeltje heel goed te reinigen, wat toch wel een must is … (Zie filmpje)

 

Hieronder vind je een link naar de algemene website van Adam & Eve :

Adam & Eve

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.