> click here to go to the English channelTop

Bathmate Hydromax 7 Review

Penispompen inleiding


Penispompen zijn in 2019 nog steeds een hot item! Er zijn intussen ontzettend veel varianten op de markt. Op luchtdruk, op waterdruk, handmatig, automatisch, van klein tot gigantisch en in alle kleuren van de regenboog! Er bestaan extreme prijsverschillen in deze pompen. Je kan een penispomp kopen aan 15 euro, maar ook aan 260 euro. Maar why oh why zou je een penispomp willen? Dat kan te maken hebben met 1 van de volgende redenen:

1) DE ERECTIE VERGROTEN
Vele mannen hebben vandaag een issue met de lengte van hun penis. Crèmes, pillen, pompen en andere “marteltuigen” worden ingezet om de penis te doen groeien! Een van de meest besproken middelen om de penis te doen groeien, is de penispomp.

2) EEN ERECTIE KRIJGEN
Mannen met erectieproblemen zweren vaak bij de penispomp. Een penispomp zuigt “bloed” in de penis via vacuum. Zeer doeltreffend om een erectie te verkrijgen, maar eens de erectie is bereikt, heb je ook een strakke penisring nodig om deze erectie te kunnen behouden.

3) HET VACUUM-GEVOEL
Niet iedereen, maar sommige mannen vinden het vacuum-gevoel een fijne sensatie.

4) HET VISUELE ASPECT
In een penispomp kan je penis er behoorlijk impressionant uitzien! Zeker bij een Bathmate pomp, waar de pomp zelf nog eens extra uitvergroot! Alsof je een monsterpenis hebt.


Bathmate Penispompen


Bathmate penispompen zijn niet goedkoop. Ze gaan van 80 tot 265euro, afhankelijk van welk systeem je kiest. Waarom ik bereid was om voor Bathmate een review te schrijven over hun Hydromax 7, was het veiligheidsaspect. Zoals jullie al konden raden, werkt Bathmate in combinatie met water of waterdruk beter gezegd. Hoe dat precies gaat, kan je bekijken in het filmpje hieronder:Bathmate penispompen werken dus op waterdruk, in tegenstelling tot de overgrote meerderheid aan pompen die op luchtdruk werken. Waterdruk verdeelt zichzelf gelijkmatig, luchtdruk NIET! Waarom dat belangrijk is? Wél, als je druk uitoefent met een luchtdrukpomp, en er zou heel veel druk terecht komen op slechts een gedeelte van de penis, dan kunnen scheurtjes en schade aan de bloedvaten ontstaan. Dat wil iedereen toch kost wat kost vermijden lijkt me… Als je een penispomp wil proberen met veiligheid hoog in het vaandel, kies dan niet voor een versie op luchtdruk aub, ook al zijn deze pompen een stuk goedkoper. Safety first!


Mijn ervaring met Bathmate Hydromax 7


Ik heb de Hydromax 7 van Bathmate enkele keren getest/uitgeprobeerd. Hoewel ik ergens hoopte enthousiast te kunnen zijn over dit item, moet ik jullie teleurstellen. Ik kan er weinig of niks positiefs over vertellen. Er zijn verschillende redenen waarom ik niet hou van de Hydromax 7:


1) PIJNLIJK
Over het algemeen doet het gewoon pijn om de Hydromax 7 te gebruiken. Wanneer mijn penis onder “spanning” staat, voelt dat vrij pijnlijk aan. Bovendien doet het ook pijn waar de vacuumkoker contact maakt met mijn huid. Na een tijdje pompen, voelt dat als een blauwe plek/kneuzing aan.


2) ONGEMAKKELIJK
Elke keer als ik pomp, willen mijn ballen mee in de vacuumkoker glibberen. Ze worden dan ook met een grote kracht aangezogen door de penispomp. Om goed te zijn, zou ik dus met 1 hand telkens mijn ballen en balzak naar beneden moeten trekken zodat deze niet mee in de koker glippen. Dit kan echter niet, want dan kan ik niet gemakkelijk pompen.


3) GEEN PERMANENTE RESULTATEN & TIJDROVEND
Hoe je het ook draait of keert, een penispomp gebruiken is zoals naar de fitness gaan. Om resultaten te behalen moet je er fél mee bezig zijn. Van zodra je stopt met op regelmatige basis te pompen, verdwijnen ook de resultaten. Net zoals ook een sixpack verdwijnt als hij niet wordt onderhouden. (+-15min. per dag)


Bathmate Hydromax 7 Eindoordeel


Doordat ik geen “match” voel met penispompen, kan ik niet zeggen of het al dan niet resultaten oplevert. Er zijn vele mannen die beweren van wel, maar ze mogen het hebben van mij. Ik zie mezelf niet dagelijks 10à15 minuten sukkelen met die pomp. Iedereen droomt stiekem wel van die cm extra, maar om daar zo fanatiek mee bezig te zijn? Neen, dank u!


Om nog maar te zwijgen van al die crèmes en pillen op de markt die zogezegd wonderen verrichten. Geldklopperij, zonder resultaten. Moest er iets écht helpen, dan had dat al lang het nieuws gehaald. Maar tot zolang is het een mooier doel om jezelf graag te zien en jezelf te aanvaarden zoals je bent.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.