> click here to go to the English channelTop

Blow Yo Super Stroker Masturbators

Samenvatting

 

Verpakking : simpel

Algemene Score : 8/10 : handig als ”pijphulpje”, maar verkleurt nogal snel …

Prijs : +- 30 euro

 

 

MIJN ERVARING

 

Blow Yo is een masturbator die je een beetje kan vergelijken met de Quickshot van Fleshlight, maar dan voordeliger. Daarnaast kan je bij Blow Yo ook kiezen uit 4 verschillende texturen, die elk een andere sensatie bezorgen. Ik kreeg er alvast een paar toegestuurd door Lovehoney.eu.

 

Voor mij is het belangrijkste dat een masturbator lekker aanvoelt & duurzaam is. Vooral dat laatste is vaak een probleem. Er zijn heel weinig duurzame masturbators op de markt. Ofwel verkleuren ze, ofwel zien ze er gewoon echt niet meer uit na een tijdje … Dit is jammer genoeg ook wel een beetje het probleem bij de Blow Yo masturbators. Ze voelen geweldig aan, zijn duurzaam, maar daarnaast worden ze grauw en vies van kleur. Dat maakt het minder smakelijk om er na X aantal keren nog gebruik van te maken.

 

Ik heb de Blow Yo’s op 2 manieren getest.

  1. Als masturbator : leuke texturen, ligt gemakkelijk in mijn hand en bezorgt me eenvoudig goede orgasmes !
  2. Als pijphulpje : pijpen & gepijpt worden met een Blow Yo erbij is een pretje ! 🙂 Ik en mijn vriend gebruiken wel steeds een glijmiddel met smaak in combinatie met deze toy, omdat je sowieso wel een glijmiddel nodig hebt als je dit speeltje gebruikt. Zelf zou ik de glijmiddelen van Swiss Navy met smaakjes aanbevelen, omdat deze gewoon echt heel lekker zijn en niet kleven ! Vooral als je partner wat meer tijd nodig heeft om klaar te komen (aw aw die kaakjes), zal dit speeltje een grote hulp zijn tussen de lakens. Door de zeer intense texturen van de Blow Yo komt je partner sneller klaar.

 

Als laatste wil ik ook nog even benadrukken dat het reinigen van deze masturbator heel vlot verloopt ! Logisch met een OPEN ring natuurlijk ! 🙂

 

Over het algemeen niks dan goeds over dit speeltje. Ik hoop alleen dat in de toekomst een oplossing komt voor het ”vergrauwen” van het speeltje.

 

Blow yo heeft geen officiële website, maar het product werd gemaakt door Lovehoney :

Blow Yo Van Lovehoney

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.