> click here to go to the English channelTop

Bottom Butter

Bottom Butter Review


Glijmiddelen testen en vergelijken, het blijft een belangrijke bezigheid voor mij. Nieuwe merken glijmiddel schieten als paddenstoelen uit de grond. Hierbij zijn er heel wat kwaliteitsverschillen en niet elk glijmiddel is even geschikt voor jouw specifieke plannen!


Bottom Butter werd me opgestuurd door Shotstoys, in ruil voor mijn eerlijke mening. Dit glijmiddel wordt verkocht in grote ronde potten met een inhoud van wel 500 ml. Op het etiket staat te lezen: “Bottom Butter is een glijmiddel gemaakt met wonderolie”. Best grappig! Het lijkt wat op een typisch marktkramers-praatje hé? Kom dat zien, kom dat zien, wij hebben een pot glijmiddel met wonderolie!


Allereerst checkte ik de textuur van het glijmiddel op mijn hand. Bottom Butter is een vloeibare witte crème, die niet kan worden drooggewreven. Een heel positief aspect van dit glijmiddel, maar dat was te verwachten aangezien het olie bevat. Wat opvallend was, was dat het glijmiddel wit bleef. In het verleden probeerde ik al andere glijmiddelen op oliebasis zoals Crisco en Boy Butter, maar deze “smolten” als het ware en werden transparant van kleur.


Bottom Butter to the test!


Ik probeerde de Bottom Butter eerst eens tijdens het masturberen. Ik maak persoonlijk vrij weinig vocht aan als ik masturbeer, wat na een tijdje oncomfortabel kan aanvoelen. Ik grijp de laatste tijd dus meer en meer naar de bus glijmiddel als ik ga masturberen. Glijmiddel op waterbasis vind ik niet geschikt omdat ik daar te veel van nodig heb (droogt steeds opnieuw uit). Siliconen basis glijmiddel is beter, maar als ik de keuze heb, grijp ik het liefste naar glijmiddelen op oliebasis. En dus onderwierp ik ook Boy Butter aan de test. Ik smeerde het mooi rond mijn eikel, alvorens ik begon te masturberen. En ja hoor, mét resultaat. Het blijft lekker glad en glibberig, eender hoe lang ik masturbeer! Ik ben fan!


Ik testte Bottom Butter ook voor anale seks. Dit zowel in de “ontvangende” als “gevende” rol. Als “ontvanger” is Bottom Butter een zaligheid. Ik had heel weinig nodig voor een maximaal comfort. Alles ging vanzelf, zonder enige vorm van pijn of ongemak. Als “gever” vond ik het minder interessant. Het is zodanig glibberig dat mijn partner heel losjes aanvoelde, waar ik persoonlijk niet echt van hou. Langs de andere kant kan het mensen die snel klaarkomen, helpen om langer te presteren. Een man die sowieso al veel tijd nodig heeft om tot zijn hoogtepunt te komen, kan beter voor een ander glijmiddel kiezen!


Bottom Butter minpunten


Er zijn een aantal belangrijke minpunten van Bottom Butter waar men rekening mee dient te houden:
– Bottom Butter valt niet te combineren met condooms. Olie tast latex aan, waardoor condooms gemakkelijk scheuren en je dus niet beschermd bent. Blijf dus ook ver uit de buurt van latex kledij met dit glijmiddel!
– Bottom Butter kan je ook niet combineren met 90% van bestaande seksspeeltjes. Het tast seksspeeltjes aan, tenzij ze gemaakt zijn van glas, metaal, natuursteen, harde plastic. (niet-poreuze materialen)
– Glijmiddelen op oliebasis zijn niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn aan schimmelinfecties.
– Doordat Bottom Butter olie bevat, maakt het vlekken op de lakens, die niet eenvoudig uit de lakens zijn te wassen.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.