Top
admin
2 Comments
 • Ed

  Kan je de kop eraf halen zoals bij de EMW? Ik vind die namelijk vele malen effectiever als ik dat kopje als een soort van hoedje op m’n eikel zet. Wel met een tissue erin om de loze ruimte op te vullen. Dán de magic wand daar tegenaan houden, bwoahh zo houd je het niet lang uit!! Ik zou er haast nog een kopen om de kop er permanent omgekeerd getapet op te laten zitten. Het is wel wat lastig schoonmaken, maar daar is vast wel weer wat op te verzinnen.

  March 6, 2018 at 7:28 pm Reply
  • admin

   Je hebt ‘Le Wand’ (zoals je hem hierboven afgebeeld ziet) en dan bestaan er voorlopig 3 kopstukken die extra bijgekocht kunnen worden. Hierover post ik later nog een aparte review, want ook van de kopstukken ben ik grootste fan !!! Voor zover ik begrijp uit jouw verhaal gebruik je nu de European Magic Wand om tegen een ”hoedje/gevulde huls” te laten trillen, om op die manier de trilling rond je eikel te verspreiden. Klinkt als een goed plan, dat blijkbaar zeer goed werkt voor je. Voor mij persoonlijk is het voldoende om rechtstreeks contact te maken met mijn eikel, maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Ik hou van heel gerichte stimulatie tegen mijn frenulum. Aangezien de EMW bestempeld wordt als dé krachtigste wand-vibrator, denk ik niet dat ‘Le Wand’ de EMW kan overstijgen. Voorlopig kan ik hier wel nog niet over meepraten, aangezien ik de EMW nog niet in mijn bezit heb. Ik hoop ooit het vergelijk te kunnen maken ! 😉 Alvast bedankt voor je vraag ! 😉

   March 8, 2018 at 10:31 pm Reply

Post a Comment