> click here to go to the English channelTop

Fleshskin

Fleshskin behoort tot het merk Fleshlight

 

Fleshlight is wellicht het bekendste masturbatormerk ter wereld. Ze zijn bekend geworden door hun “zaklamp” model, hun realistische masturbator-openingen (dikwijls replica’s van pornosterren),en uiteraard ook hun kwaliteit!

 

Fleshskin Omschrijving

 

De Fleshskin is ontworpen als ergonomische masturbator, met de gaten om je vingers door te steken. De Fleshskin masturbator is lichtblauw van kleur en behoorlijk transparant, wat voor een visuele extra zorgt!

 

Deze masturbator van Fleshlight heeft een plastic “opbergdoosje” met onderaan een verluchtingsroostertje. Daar is goed over nagedacht, want masturbators schimmelen nogal gemakkelijk. Het verluchtingsroostertje is dus een belangrijk en groot pluspunt!

 

Fleshskin Testfase

 

Eerst en vooral vond ik de masturbator vrij plakkerig aanvoelen in de hand. Dat probleem zou ik normaal oplossen met talkpoeder, maar in geval van de Fleshgrip zou de masturbator zijn transparantie verliezen. En dus liet ik het gewoon zo… Ik deed een goed standaard glijmiddel op waterbasis aan de binnenkant, zodat ik kon beginnen masturberen.

 

Deze masturbator is behoorlijk intens! Dat werd al duidelijk bij de eerste penetratie. Niet verwonderlijk, met zoveel texturen aan de binnenkant natuurlijk. Ik vind de Fleshgrip ook veel intenser dan de “typische Fleshlight”. Dat komt doordat de sleeve steviger/harder is dan andere Fleshlight masturbators. Mij stoorde dat zeker en vast niet, in tegendeel. Ik vond het net intenser!

 

Doordat er geen omhuizing rond deze masturbator zit, kon ik ook heel gemakkelijk druk toevoegen door met mijn handen harder/zachter in de masturbator te knijpen bij het masturberen. Persoonlijk vond ik het heel aangenaam om de druk te kunnen opbouwen naar mijn orgasme toe.

 

Ook het reinigen van de Fleshskin achteraf is gemakkelijk. Afspoelen met toycleaner onder de kraan, een beetje afdrogen, en dan mooi in het houdertje terugzetten zodat ook de laatste waterdeeltjes kunnen opdrogen.

 

Naar duurzaamheid toe, ziet de Fleshskin er veelbelovend uit. Het lijkt mij een masturbator te zijn die behoorlijk robuust is, en dus ook een lange tijd meegaat!

 

Fleshskin Eindoordeel

 

Een dikke aanrader, ook al is de buitenkant van de masturbator een beetje kleverig. Ik zou deze masturbator zeker aanbevelen door zijn mooie prijs-kwaliteit verhouding!
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.