> click here to go to the English channelTop

Fun Factory Manta Review

 

Fun Factory Intro

 

Fun Factory is een Duits bedrijf dat seksspeeltjes produceert voor mannen en vrouwen. Het bijzondere daarbij is dat hun producten worden geproduceerd in Duitsland en dus niet in China of Japan. Een unicum in Europa! Van hun productlijn voor mannen teste ik reeds de volgende producten uit :

  • Cobra Libre II
  • Duke
  • Flexi Felix
  • B Balls
  • Bootie set

Hoewel Fun Factory een heel grote naam heeft wat betreft vibrators voor vrouwen, ben ik als man minder enthousiast over dit merk. De Bootie Set vond ik persoonlijk ge-wel-dig, maar hun andere producten konden me veel minder bekoren. Benieuwd naar mijn poging met de Fun Factory Manta, een vibrator voor mannen die me werd opgestuurd door Loveware, een supergezellige seksshop in Mechelen! Als je er in de buurt bent of woont, is deze shop zeker een bezoekje waard!

 

Manta Verpakking & Looks

 

De verpakking van de Manta straalt klasse uit, zoals ik dat gewoon ben van Fun Factory. Wanneer ik de Manta voor het eerst in mijn handen nam, was ik aangenaam verrast. Hij zag er heel nieuw en futuristisch uit, en niet zomaar een kopie van een reeds bestaand product. Als voorstander van innovatieve producten, werd mijn interesse zeker en vast aangewakkerd!

 

Manta Voorstelling

 

De Fun Factory Manta wordt gepromoot als solovibrator voor mannen, alsook een vibrator voor koppels. Hij is waterdicht, oplaadbaar via een handig en magnetisch USB-ladertje, beschikt over 6 vibratiesterktes en 6 vibratiepatronen. Heel wat mogelijkheden dus.

 

Wat opvalt bij de Manta zijn de “flapjes” vooraan. Die flapjes passen mooi rond de penis en stimuleren via trillingen. Aan de binnekant van die flapjes is er een soort ribbeltjes zichtbaar. Deze zijn voornamelijk bedoeld om glijmiddel vast te houden, en zullen voor sommigen ook licht stimulerend werken.

 

Wat misschien ook leuk is om te weten, is dat de Manta beschikt over een handig reisslot! Ideaal voor mee te nemen op weekendjes en reizen dus.

 

Manta To The Test

 

Met heel veel zin begon ik aan mijn eerste “me time momentje” met de Fun Factory Manta. Ik nam voldoende waterbasis glijmiddel, en goot dat mooi in de ribbeltjes van de Manta-flapjes vooraan. Eens dat was gebeurd plaatste ik de Manta rond mijn eikel en activeerde ik de trillingen.

 

Mijn eerste indruk was positief. Bij het scrollen naar standje 3, de meest intense en continuë trilling, was ik behoorlijk verrast door de intensiteit van de trillingen. Eens de vibraties aanstonden, probeerde ik verschillende dingen: de Manta stil laten trillen ter hoogte van mijn eikel (in elke mogelijke positie), de Manta op en neer bewegen over mijn penis tijdens het masturberen, alsook de “flapjes” rond mijn penis knijpen met mijn handen om de druk te verhogen!

 

Tot mijn grote spijt was het voor mij niet voldoende om mee klaar te komen. Ik ben niet zo heel gevoelig aan mijn penis, wat maakt dat ik vrij veel kan verdragen en dus niet zo eenvoudig klaarkom van trillingen. In dat opzicht geniet ik soms meer van een zeer intense sleeve die NIET trilt. Hetzelfde probleem had ik ook met de Cobra Libre II, een andere masturbator van Fun Factory. Aangezien mijn man gevoeliger is aan zijn penis, wou ik absoluut dat hij deze ook uitprobeerde.

 

Ik had me voorgenomen dat hij deze zou uitproberen bij zichzelf, terwijl ik er naar keek. Niet alleen omdat ik dat spannend zou vinden, maar ook om te zien of hij andere houdingen of technieken toepaste dan ikzelf. Lang heeft dat ALLEEN spelen niet geduurd, want het duurde niet lang of we gaven elkaar orale seks, vergezeld van de Manta als extraatje. Mijn man vond het zeker en vast leuk! Hij omschreef het als een intensere manier om orale seks te beleven en tevens ook heviger klaar te komen. Toen ik hem vroeg of hij er ook alleen mee zou kunnen klaarkomen, was zijn antwoord een overtuigde ja!

 

Ik daarentegen werd ook in combinatie met orale seks niet koud of warm van de Manta. Ik vind de Manta nét niet sterk genoeg, en om die reden eerder afleidend werken, dan stimulerend. Ik vind het ook niet fijn om MOEITE te moeten doen bij het gebruiken van een seksspeeltje. Ik geniet meer van toys die onmiddellijk doen wat ze moeten doen, of waarvan ik onmiddellijk denk: “Hmm, ja, dit is het!”, zoals ik bijvoorbeeld wel heb bij het gebruiken van een Doxy of Le Wand.

 

Een deel van het gebrek aan power ligt misschien aan het feit dat de motor niet in de flapjes zit, maar er achter. Langs de andere kant, mijn man vind de Manta wél top, dus misschien moet ik gewoon concluderen dat de Manta geschikt is voor mannen met een gevoeligere penis, en minder geschikt voor mannen die minder gevoelig zijn aan hun penis.

 

Manta Eindoordeel

 

Moeilijk, dit is waarschijnlijk 1 van de moeilijkste reviews die ik al geschreven heb. Bij de meeste seksspeeltjes heb ik een duidelijke mening, maar de Manta houdt me in twijfel. Ik ga zeker en vast nog een paar solo-pogingen wagen in de toekomst, omdat het speeltje me intrigeert, en hou jullie op de hoogte moest mijn mening hierover nog veranderen. Het idee is alleszins top en mijn man is er helemaal gelukkig mee, dus onrechtstreeks ben ik ook gelukkig met de Manta!

 

Zelf klaar om de Manta uit te proberen? Je vindt hem op de website van Fun Factory of in de Loveware-shop

admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.