> click here to go to the English channelTop

Fun Toys G-Jack Black

Filmpje & Webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/G-Jack

 

 

Samenvatting

 • Verpakking : Supermooi & stijlvol !!!
 • Gebruiksvriendelijkheid : 8/10 : Het looping-handvat vind ik een dik pluspunt ! De G-Jack ligt heel gemakkelijk in de hand ! Ook de knoppen zijn vrij eenvoudig te bedienen.
 • Orgasmerating : 6/10 : Als prostaatmassager vind ik de G-Jack niet zo geschikt … Ik kom niet tot een orgasme door enkel de toy te gebruiken. Mijn orgasme is wél intenser als ik klaarkom, maar ik heb al diepere trillingen gevoeld.
 • Algemene score : 7/10

 

Mijn review / ervaring

 

De G-Jack is een toy die ondertussen al 2 jaar verkrijgbaar is. Toen ik vorig jaar de release van dit nieuw product meemaakte op Erofame (eroticabeurs in Hannover), was ik er eigenlijk al door geïntrigeerd. Dit omwille van :

 • de wel héél mooie verpakking.
 • het mooie design
 • de extreme zachtheid : bio-skin materiaal voelt levensecht aan
 • de mannelijkheid die het product uitstraalt : classy black, just the way I like it ! 😀
 • het handige handvat (looping), wat heel gemakkelijk is wanneer je de toy gebruikt.

 

Toen ik de G-Jack dit jaar opnieuw uitgesteld zag op Erofame en een praatje maakte met 1 van de vertegenwoordigers van Fun Toys, kreeg ik een G-Jack kado om te reviewen.

 

Ondertussen heb ik de G-jack al een aantal keer kunnen uittesten en zijn de volgende dingen opgevallen :

 • De zachtheid van de toy is niet bepaald merkbaar als ik hem gebruik, maar het blijft wel leuk om er in te knijpen met je handen als je hem vasthebt :p Het is eens wat anders, zo’n anti-stess dildo ipv een anti-stress balletje !!!
 • De vibraties van de G-jack zijn gemiddeld. Ik had eigenlijk heel sterke vibraties verwacht, maar deze waren toch niet zo sterk als gehoopt. Ik denk dat het te maken heeft met het zachte materiaal (Bio-skin) dat heel wat power van de toy tegenhoudt / opslorpt.
 • Van de G-Jack alleen kon ik niet klaarkomen, maar het was wel een leuke toevoeging bij het masturberen. Als ik klaarkwam was mijn orgasme wel degelijk intenser (in vergelijking met een orgasme zónder gebruik van G-Jack).

 

Besluit

 

Over het algemeen vind ik de G-Jack een ”zozo-speeltje” (= niet geweldig, niet slecht). Zeker aan te raden voor beginners, maar misschien minder geschikt voor de echte powerseekers.

 

 Technische info

 • Grootte : 22 cm totale lengte
 • Diameter : 3,7 cm
 • Materiaal : Bioskin (gepatenteerd siliconen, superzacht)
 • 6 vibratiesterktes, 5 patronen
 • Waterdicht
 • Oplaadbaar met magnetisch laadsysteem
 • Onderhoud : Na gebruik, steeds reinigen met toycleaner, omwille van hygiënische redenen.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.