> click here to go to the English channelTop

Fun Toys G-Pluggen en G-Ring

Samenvatting

 

Verpakking : PRACHTIG !

Algemene score : 7/10 : heel hoge kwaliteit, maar redelijk zwakke en oppervlakkige trillingen

Prijs : +- 65 euro voor de plug en +- 45 voor de bijhorende afstandsbediening.

 

MIJN REVIEW

 

Ik keek er echt naar uit om alweer een speeltje op afstandsbediening te proberen ! Het is gewoon echt handig in gebruik ! Niet moeten zoeken naar knopjes tussen mijn benen vind ik een groot pluspunt :p

 

Ik kreeg 2 verschillende formaten G-pluggen toegestuurd door Fun Toys :

  • G-plug Small : diameter 3 cm
  • G-Plug Large : diameter 3.9 cm

 

Ik heb beide pluggen getest en heb een duidelijke voorkeur voor de G-Plug Small. Ik weet niet waarom juist, maar ik kon niet echt genieten van de grotere variant.  Over het algemeen vind ik speeltjes met een diameter van 3.5 cm voldoende. De Large-versie gaat daar nét boven, waardoor ik hem sowieso niet zonder voorbereiding zou gebruiken.

 

De G-pluggen hebben 6 vibratiestanden, met een regelbare intensiteit. Voor mij persoonlijk zijn vibratiepatronen overbodig, omdat ik die patroontjes gewoon afleidend vind. Geef mij maar een krachtige, diepe & constante trilling tot aan mijn orgasme ! De krachtigste vibratiestand van de G-pluggen stelde mij eigenlijk een beetje teleur … Het voelt als een kriebelende vlieg langs binnen, maar niet meer als dat … Ik zeg niet dat het speeltje geen meerwaarde was voor mijn orgasme, maar het is niet te vergelijken met de power van mijn favoriete speeltjes …

 

De G-ring gebruiken om het speeltje als afstandsbediening voor de G-pluggen was wel echt een succes ! Hier kan ik NIKS negatiefs over zeggen ! De knoppen wijzen zichzelf uit en de connectie tussen beide producten is geweldig.

Over het algemeen zijn deze producten dus niet slecht, maar eerder aan te raden voor beginners. Als je krachtige speeltjes gewoon bent, vind je dit waarschijnlijk niks …

 

Meer info :

  • Oplaadbaar : magnetische lader
  • Tot 4 uur speeltijd na het opladen van de toy !
  • 2 kleuren verkrijgbaar : roze en blauw
  • Waterproof
  • Materiaal : 100% silicone

 

Hieronder vind je de officiële website van FunToys :

Gvibe

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.