> click here to go to the English channel



Top

Horny Little Devil Pilletjes

Wat zouden deze pilletjes doen volgens de fabrikant ?

 

Horny Little Devil is ontworpen voor een leukere / speelse / wildere feestervaring. Dit zowel voor hem als voor haar.

 

Samenstelling van de pilletjes

 

Herba Epidaemii (125mg), Tribulus Terrestris (85mg), Ginseng (80mg), Rose Root (80mg), Wolfberry (60mg), Cinnamon Bark (20mg), Glycerine, Colouring (E133, E171), Water

 

Mijn ervaring

 

In het verleden probeerde ik nog nooit pilletjes voor firma’s, maar aangezien ik het aanbod kreeg van Global Wholesale Distribution, nam ik toch eens een ”risico”. Ik startte dit spannende avontuur zonder enige verwachting, omdat ik veronderstelde dat dit product absoluut niet zou werken. Je hoort namelijk wel vaker dat placebo-pilletjes worden gegeven en dat de werking ervan tussen je 2 oren zit.

 

Übersceptisch probeerde ik dus een eerste Horny Little Devil pilletje uit, vergezeld van een glaasje water in de zetel. Na een paar minuten voelde ik een bepaalde druk tussen mijn oren, waarvan ik niet wist of ik dit nu aangenaam moest vinden of niet … Ik werd nieuwsgierig en vroeg me af of dit pilletje dan toch geen placebo-effect zou hebben, maar gewoon effectief zou WERKEN …

 

Ik besloot om een weekje later de test nog eens te doen, maar dit keer vergezeld van een glaasje alcohol. Wat een verschil ! De alcohol voelde ik vrijwel onmiddellijk naar mijn hoofd stijgen, terwijl ik daar normaal gezien vrij goed tegen kan. Het gevoel van 4 glazen cava, had ik al bereikt na 1 glaasje. Toch was het gevoel van voorbijgaande aard. Zo snel als het gevoel opkomt, is het ook weer voorbij. Voor mij was het effect ongeveer 5 minuutjes voelbaar.

 

Het pilletje doet dus wel degelijk wat de verpakking belooft, maar ik weet niet of ik nu voor of tegenstander moet zijn … Dat het werkt, ok … Maar is het dan niet verslavend ? En in hoeverre is zo’n pilletje werkelijk betrouwbaar, want ik ben geen dokter …

 

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.