> click here to go to the English channelTop

Icon Brands Bottom Buddy

Samenvatting

 

Verpakking : goedkoopste manier van verpakken ooit (pornoacteurs in hun blote kont)

Algemene Score : 9 /10 : zalig gevoel, zo veel meer mogelijkheden, makkelijk te reinigen, duurzaam !!!

Prijs : +- 140 euro

 

MIJN ERVARING 

 

Jaaaaaa !!! Eindelijk was het zover !!! De eerste review van een ”sekspop”. Pop is natuurlijk een groot woord, omdat dit product alleen bestaat uit een kont, maar toch, voor mij is dit anders dan gewoonlijk !

 

Toen ik de doos met Bottom Buddy toekreeg, was het eerste wat me opviel de zeer goedkope & kartonnen verpakking. Op deze verpakking staat de handleiding, alsook een hele reeks venten in hun blote kont. In de eerste instantie kreeg ik dus een vrij goedkope indruk …

 

Ik opende de doos en vond een kont ingepakt in transparante plastic zak. De Bottom Buddy had een vrij chemisch geurtje, maar dit is intussen al een stuk minder. Het product kreeg dan ook geen lucht in die plastic zak natuurlijk.

 

Hoewel er een groot taboe hangt rond sekspoppen, kon ik niet wachten om dit product uit te proberen met mijn vriend. Het biedt dan ook zoveel nieuwe mogelijkheden !!!

1 ) Ik kan mijn vriend de pop ZIEN penetreren en hem ondertussen verder stimuleren. Visueel echt een toppertje !!!

2) Ik en mijn vriend kunnen een soort van trio beleven zonder we daar een levensechte persoon voor nodig hebben 😀

3) Ik kan ”seks hebben” met de pop en tegelijk mijn partner oraal bevredigen of likken waar ik wil ! (Wanneer je gewoon met elkaar vrijt is dit niet altijd mogelijk / even eenvoudig)

 

Verdere voordelen :

  • heel makkelijk te reinigen : vooraan zit een opening, waardoor je een waterstraal door het product kan laten lopen. Door deze opening vooraan duw ik ook een fijne doek, zodat hij mooi droog is en niet kan stinken of schimmelen.
  • duurzaam : ik had verwacht dat het product snel slijtsporen zou vertonen, maar dat is niet het geval. Het materiaal is echt heel degelijk !

Enige nadeeltjes :

  • Hij valt kleiner uit dan realistisch formaat (27 cm breed), maar dat zorgt natuurlijk voor een zeer betaalbare prijs !
  • Je kan dit product nergens op laten staan, omdat het product ”zweet” en kringen achterlaat. Berg dus altijd op in plastic zak !

 

De officiële website van Icon Brands vind je hier :

www.iconbrands.com

 

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.