> click here to go to the English channelTop

Male Edge Penis Enlarger

TIJDROVEND …

 

” Male Edge garandeert groei van de penis. Studies hebben aangetoond dat met Male Edge de grootte van de penis met 28% en de diameter met maar liefst 19% kan toenemen. De Male Edge is comfortabel tijdens dragen, zeer effectief en daarnaast een zeer betaalbaar alternatief voor medische ingrepen.”

 

Jaja, u leest het goed, dit apparaatje dient om je penis te verlengen en ook extra dikte te geven.

 

Een aantal maanden geleden sprak ik met een vertegenwoordiger Male Edge een beurs bij 1 van mijn groothandels. De man deed een hele goede uitleg over zijn product en gooide met heel wat ‘bewijsrapporten’ wat betreft de resultaten van dit product. Mijn interesse was gewekt en dus wou ik de Male Edge zeker testen ! Dankzij Eropartner werd dit mogelijk gemaakt !

 

Eerlijk toegegeven, op het eerste zicht lijkt het apparaat wel één of ander marteltoestelletje, maar het ziet er erger uit dan het is … In het begin was het wel even puzzelen om de juiste manier te vinden om de Male Edge te dragen, maar eens ik wist WAT en HOE, viel het best mee !

 

Na een reeks testings, kwam ik tot de conclusie dat ik een 4-tal problemen heb met dit product :

  • Ik heb veel te weinig geduld ! Je moet dit apparaat een UUR tot 6 UUR per dag kunnen dragen … En de echte resultaten zie je pas na een paar maanden … Na 1 week was ik het al beu …
  • Op bepaalde momenten zat ik in de zetel met de Male Edge rond mijn penis en dacht ik : ‘Waar ben ik in godsnaam mee bezig?’
  • Het is geen pijnlijk instrument, maar echt comfortabel zit het nu ook niet …
  • In de video met instructies op YouTube zegt men : ‘Je kan de Male Edge onder je ondergoed dragen, zonder dat het opvalt.’ Dit klopt echt niet hoor :p Toch niet als je iets strakkere broeken draagt. Ik heb hem dus enkel thuis in de zetel gedragen terwijl ik naar tv keek.

 

De meegeleverde instructies daarentegen waren wél duidelijk. Daarnaast zijn er ook veel filmpjes van terug te vinden op YouTube.

 

Lang verhaal kort : Ik kan dit product niet beoordelen op niveau van ‘geboekte resultaten’ omdat ik deze manier van penisverlenging gewoon té intensief vind. Het is echt niet mijn ding … Ik probeer later zeker ook een ‘Bathmate-pomp’ uit, en schrijf hier met plezier een review over. Voor zover ik al gelezen heb, kost deze in elk geval veel minder tijd :p

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.