> click here to go to the English channelTop

MANCAGE BY SHOTS

 

MANCAGE BY SHOTS

 

 

De Mancage is eigenlijk een peniskooi of verzekering op kuisheid voor een bepaalde periode, een beetje vergelijkbaar met de vrouwelijke kuisheisgordel, maar in de uitvoering van mannen. Aangezien ik hier geen enkele ervaring (of zelfs nog maar gelijkaardige ervaring) mee had, vond ik het superinteressant om met dit product te mogen experimenteren. Ik kreeg de Mancage van Shotstoys. Deze wordt verkocht in 6 verschillende maten, met de keuze tussen transparant en zwart.

 

MANCAGE EN DE IDEE ERACHTER

 

De controle op je erecties en orgasmes uit handen geven aan een ‘sleutelbewaarder’ of je partner. Zolang je sleutelbewaarder of partner je niet bevrijdt, kan je niet met je eigen penis spelen en dus ook niet tot orgasmes komen door masturbatie.

 

MANCAGE VERPAKKING & PRODUCT

 

De verpakking van de Mancage is mooi, verzorgd en uitnodigend. Wanneer ik de box opendeed, vond ik alle onderdelen terug, waarbij ik een aantal opmerkingen geef hieronder:
De box bevat vier verschillende O-ringen. De O-ring de achterste ring die rond de penis en ballen zit. Het mag gezegd dat dit één van de grootste pluspunten is van deze set. Vele andere peniskooien hebben een uitvoering met 1 standaardmaat O-ring, waardoor deze niet voor iedereen passen. Zonde van het geld!
De koker waar de penis ingaat wordt bepaald door de versie van de Mancage die je aankoopt. De lengte is uitgebreid te kiezen bij de serie Mancages, maar de diameter niet. Dat is misschien toch nog een belangrijk verbeterpunt.
Er zijn ook 2 types slotjes in de doos aanwezig. Een aantal genummerde Tie-Wrap slotjes en 1 metalen slotje met 2 sleuteltjes. Hierover later meer.
Tot slot vond ik ook een aantal andere ”bouwstukjes” en een heel handige handleiding om alles mooi in elkaar te zetten. (Voor meer duidelijkheid hieromtrent kijk je best naar het filmpje bovenaan.)

 

MANCAGE AANDOEN

 

Het aandoen van de Mancage is supergemakkelijk. Ik vond de handleiding heel duidelijk en eens je het systeem kent, is het easy. Er zijn twee manieren om het kooitje te sluiten. Ofwel met een genummerde Tie-Wrap, ofwel met een metalen slotje. De Tie-Wraps zijn handig als je de kooi heel lange periodes wil dragen. Deze zijn genummerd zodat je partner/friend with benefits weet dat je niet vals gespeeld hebt. Ook handig als je in contact zou komen met een metaaldetector trouwens. Het metalen slotje is ook een optie, en geeft je de gelegenheid om van je partner / friend with benefits een SLEUTELBEWAARDER te maken. Persoonlijk vind ik dit laatste een veel leukere idee. Mijn grootste probleem blijft echter wel dat de Mancage zichtbaar is onder je kledij. Nochtans heeft de kooi een duidelijke kromming naar beneden om niet op te vallen, maar je ziet hem alsnog goed zitten.

 

MANCAGE WEEKEND EXPERIMENT

 

Ik had me voorgenomen om op een vrijdagavond mijn experiment met de Mancage te starten en dat vol te houden tot zondag. Zogezegd zo gedaan, eens thuisgekomen van mijn werk, kort een douche genomen, daarna mijn Mancage aangedaan en het sleuteltje aan mijn man gegeven.
Diezelfde vrijdagavond beslisten we allereerst om iets te gaan eten samen. Op zich niets bijzonders, maar toen ik thuis in de spiegel keek voor ons vertrek, zag ik dat die Mancage toch wel vrij zichtbaar was door mijn spannende jeansbroek. Oeps.
Een beetje gegeneerd stapte ik het restaurant binnen samen met mijn man. Dat deed ik met mijn handen in mijn zakken, omdat ik die kooi dan heel goed verborgen kon houden. Eens aan tafel kon ik terug rustig ademhalen en kon ik gelukkig mijn handen uit mijn zakken halen. Zou anders nogal onhandig zijn ook … Eigenlijk heel het etentje verliep vlot, hoewel het heel soms gebeurde dat ik een lichte pijn voelde aan mijn ballen. Alsof mijn vel af en toe ergens tussen zat. Gewoon even zitpositie veranderen, en dan ging het wel telkens weer over.
Wanneer we terug thuiskwamen moest ik even naar toilet. Rechtstaand plassen is met zo’n peniskooi echt geen optie, dus plaste ik al zittend. Mijn urine kwam wat overal vantussen die kooi gespoten en gelopen, maar dat ging eigenlijk verrassend vlot. Alleen het terug proper maken ná het plassen ging lastiger. Het was onmogelijk om de kooi echt heel proper te maken, omdat ik uiteraard niet overal bij kon. Een nadeeltje dus van de Mancage peniskooi, maar misschien is dat wel een nadeel bij de meeste peniskooien.
Het leukste stukje, vond ik zelf het vervelendste stukje. Ik heb graag de touwtjes in handen en dit keer was dat niet het geval. Mijn man vond het geweldig om me te plagen en dus meermaals zijn broek te laten zakken om me gek te maken. Omdat ik mijn eerste kooi een beetje ruim had genomen, had ik voldoende plaats voor een heel oncomfortabele erectie. Moeilijk onder woorden te brengen, maar dat doe ik even uit de doeken in het bijgevoegd filmpje bovenaan.
Hoe langer ik de kooi droeg, hoe meer het ding me wel ging irriteren aan mijn ballen. Ik weet niet of het met het model peniskooi te maken had of niet, maar mijn ballen zaten niet bepaald comfortabel. Om die reden durfde ik ook niet gaan slapen met de Mancage aan. Ik stelde me al doemscenario’s voor waar mijn ballen blauw of zwart zouden worden in mijn slaap. Een risico dat ik niet bereid was om te nemen. De maat van de O-ring doet hierin uiteraard heel veel. Bij een te grote ring, kan ik mijn penis makkelijk uit de kooi halen en erna weer terugstoppen. Bij een te kleine ring zit alles oncomfortabel en komt er veel druk op de ballen terecht. Gelukkig was in de set een O-ring te vinden die heel goed aansloot bij mijn maten, maar toch nam ik het zekere voor het onzekere en hield de Mancage niet aan tijdens het slapen.
Hoewel ik mijn kooi snachts had uitgedaan en me perfect eerst zou kunnen gedoucht hebben alvorens de Mancage weer aan te doen, wou ik de ervaring toch hebben van degenen die dergelijke kooitjes soms weken dragen. En dus ging ik mét kooi de douche in. Er loopt uiteraard water over het kooitje, maar je penis echt goed wassen is vrijwel onmogelijk. Ik koos er dus voor om mijn Swiss Navy Body & Toycleaner te gebruiken om toch een gevoel van properheid te bekomen. Die spray is immers anti-bacterieel, anti-virus en anti-schimmel. Ik denk dat dat zowat de dichtste benadering van properheid is, die ik kon bekomen onder de douche.
Ik wou ook wel even testen of het nu eigenlijk onmogelijk is om vals te spelen bij zo’n kooitje. Ik probeerde de verschillende maten ringen en toch slaagde ik erin om telkens opnieuw mijn penis uit het kokertje te trekken en er dan weer in te proppen. Dat laatste mag je trouwens letterlijk nemen, want de diameter van de peniskooi die ik koos, was echt behoorlijk smal. Wanneer het hele opzet van een peniskooi is, dat je penis gevangen moet zitten, is dat dus een behoorlijke tegenvaller, want in principe zou ik steeds kunnen valsspelen.
Samengevat zou ik kunnen zeggen dat ik het een leuke ervaring vond om met de Mancage te experimenteren, dat de kooi heel wat pluspunten, maar ook een aantal minpuntjes heeft, en dat ik dus verder ga uitkijken naar een modelletje dat MIJ PERSOONLIJK beter past. Ik vind het belangrijk dat ik het zo vermeld, want ik heb niet de indruk dat er iets mis is met het product. Het is een supervolledige set met alles op en aan, maar maten en vormen lijken me hierin iets heel persoonlijk.

 

Klik hier om deze peniskooien zelf te proberen :

https://shotstoys.com/collections/vendors?q=ManCage

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.