> click here to go to the English channelTop

Mijn eerste dubbele dildo

Wat een zoektocht!
Hoewel het gemakkelijk lijkt om een dubbele dildo te vinden, is het eigenlijk een aartsmoeilijke opdracht. Akkoord, er is een aanbod van honderden dubbele dildo’s, maar vind maar eens een GOEDE. Omdat ik vaak op bezoek ben bij groothandels, zie ik de producten veelal eerst uit de verpakking. En gelukkig maar…


Dubbele dildo’s zijn vaak gemaakt uit een lagere kwaliteit materiaal om de prijs laag te houden. Dit heeft als gevolg dat de dildo’s chemisch ruiken, en in sommige gevallen zelfs kleverig aanvoelen. En vind maar eens een dildo die geen enorme diameter heeft… Na 4 jaar actief te zijn op de markt van erotiek vond ik eindelijk een dubbele dildo die mij geschikt leek om uit te proberen. Het was de B Yours Double Dildo Beige van het merk Blush. Hoewel deze dubbele dildo gemaakt is van PVC, heeft hij toch geen vreemde geur. Verder kleeft hij niet, heeft hij een maximale diameter van 3,7 cm en is hij 40 cm lang. De dikte leek me echt haalbaar in tegenstelling tot de gigantische modellen die ik eerder al was tegengekomen. Hele dikke dubbele dildo’s moeten er uiteraard ook zijn voor anale sizequeens of vrouwen die de dubbele dildo gebruiken voor vaginaal gebruik, maar zelf ben ik er dus geen fan van.


Testen maar!


Aangezien ik een dubbele dildo niet bepaald als een seksspeeltje zie om alleen te gebruiken, heb ik de B Yours Double Dildo samen met mijn man uitgeprobeerd. Het moeilijkste was om een goede houding te vinden. Hoewel 40 cm heel lang leek toen ik de dildo voor de eerste keer in mijn handen nam, leek hij tussen de lakens aan de korte kant. Ik en mijn man moesten echt heel dicht bij en op elkaar gaan zitten om de dildo comfortabel in te brengen. En echt “wild” moesten we niet doen, want dan glipte de dildo er bij één van ons twee telkens weer uit. Desondanks de onhandigheid vonden we het wel heel fijn om er mee te experimenteren. Het was weer eens wat anders. Met 1 hand hielden we beiden de dildo op zijn plaats, en met onze andere hand masturbeerden we terwijl we elkaar strak in de ogen keken. Een aanrader!

Als je het mij vraagt doen koppels dat te weinig, zichzelf bevredigen in elkaars bijzijn en daarbij elkaar in de ogen kijken. Het is nochtans heel opwindend en ook een goede leerschool. Je ziet de handelingen van je partner tijdens het masturberen en dat is iets heel waardevol. Je kan die handelingen immers proberen na te doen als je hem/haar de volgende keer zelf manueel tot een hoogtepunt wil brengen (evt. in combinatie met orale seks).


Geslaagd experiment?


Goh, voor ons was het een spannende, en tegelijk zeer onstuimige ervaring, waar we achteraf nog goed mee gelachen hebben. We zijn er tegelijk van overtuigd dat we de perfecte dubbele dildo nog niet gevonden hebben. Voor ons mag de dildo gerust nog 10 cm langer zijn voor gebruiksgemak!
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.