> click here to go to the English channelTop

Nexus Revo Stealth

Filmpje & Webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/nexus-revo-stealth

 

(filmpje volgt nog)

 

Samenvatting

 • Verpakking : Netjes, Mannelijk
 • Gebruiksvriendelijkheid : 7/10 : Gemakkelijke bediening met de afstandsbediening, maar het effect van de Revo Stealth hangt volledig samen met HOE je zit.
 • Orgasmerating : 9/10 : Mijn orgasme was zeer explosief
 • Algemene score : 7/10 : Desondanks het fantastische orgasme, weet ik niet of ik de ronddraaiende beweging wel kan appreciëren … De weg naar mijn orgasme voelde niet altijd even comfortabel.

 

Mijn review / ervaring

 

De Nexus Revo Stealth vind ik een ideale toy voor mensen die echt al veel geprobeerd hebben en zoeken naar iets nieuws/anders. Ik zou het minder aanbevelen aan beginners.

 

PRO’S :

 • Mooi & mannelijk speeltje.
 • Handige afstandsbediening (eenvoudig).
 • Hoge kwaliteit : het stuk dat wordt ingebracht is 100% siliconen materiaal.
 • Een explosief orgasme als resultaat :p

NEGATIEVE PUNTJES

 • Ik voel het effect enkel ten volle als je op het speeltje gaat zitten.
 • Ik ben zelf misschien iets minder fan van het ronddraaien van het speeltje (maar dat is persoonlijk).

Ik heb het speeltje getest tijdens het masturberen en ik moet zeggen : het was een unieke sensatie. Ik had nog geen vergelijkbaar speeltje uitgeprobeerd. De ronddraaiende beweging zorgde voor een bepaalde druk die ik soms heel intens vond en soms minder merkbaar, afhankelijk van hoe ik net op de plug ging zitten (wat meer naar voor leunen, wat meer naar achter leunen, veel druk, weinig druk). Terwijl de plug aan het ronddraaien was, vibreerde ze ook. De vibraties zelf vond ik heel leuk. Soms hadden ze zelfs een kriebelend effect. Ook mijn orgasme was eentje om U tegen te zeggen. Toch ben ik er nog niet uit of ik de ronddraaiende beweging zo’n meerwaarde vond / leuk vond. Op sommige momenten voelde het een beetje oncomfortabel om eerlijk te zijn …

 

Besluit

 

Deze toy bezorgde me een heel nieuwe sensatie, maar ik vind dit speeltje niet weggelegd voor beginners, eerder voor gevorderden. En over de ronddraaiende beweging : You’ll hate it or you’ll love it :p Het is aan jezelf om dit te ontdekken.

 

 Technische info

 • Totale Grootte : 15 cm, waarvan je 9 à 9.5 cm kan inbrengen
 • Breedte in te brengen deel : 3.7 cm
 • Doorsnede van in te brengen deel is ongeveer 3 cm
 • 2 roterende functies
 • 6 vibratiesterktes
 • Oplaadbaar
 • Onderhoud : Na gebruik, steeds reinigen met toycleaner, omwille van hygiënische redenen
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.