> click here to go to the English channelTop

Palm Power Recharge Wand

Palm Power Introductie


De “Palm Power Collectie” hoort toe aan BMS Factory. De term Palm Power is een waar begrip geworden over de jaren heen. Niet echt omwille van de looks, maar wel omwille van de enorme kracht van deze apparaten. Waar het begon met een Palm Power op snoer, bestaat er vandaag een hele lijn aan oplaadbare en waterdichte Palm Power toys. Hoewel je zou verwachten dat oplaadbare producten moeten inboeten op vlak van kracht, is dat bij Palm Power absoluut niet het geval! De gehele lijn staat voor kracht, eenvoud, en hoge kwaliteit!


Palm Power Recharge Wand


In deze review wil ik het hebben over de Palm Power Recharge. Het is een wand vibrator zonder veel poespas. Rechttoe rechtaan, een wand vibrator met 1 knop waarmee je kan variëren van heel zachte tot loeiharde, constante vibraties! Geen vibratiepatronen dus. Het hoeft ook niet meer te zijn eigenlijk. Ik vind vibratiepatronen afleidend en niet effectief. Althans voor mij is dat zo. Leve constante, harde en diepe trillingen!


De originele variant op snoer gebruik ik zelf veelal bij nek of rugpijn. Door de diepte van de trillingen heel eenvoudig om spieren mee los te maken. Dikke aanrader als je af en toe spierpijnen hebt dus! Hoewel ik de Palm Power reeks heel krachtig vind, is het voor mij geen materiaal om mee klaar te komen. Toch niet in zijn pure vorm. Daarvoor mis ik volgens mij net wat DIEPTE in de trillingen. Vanaf ik er het apart te verkrijgen kopstuk met konijnenoortjes op plaats, wordt het een heel ander verhaal! Hieronder zie je een foto van het betreffende kopstukje.De konijnenoortjes vibreren, maar geven nét door de trilling ook een soort slagkracht mee. Laat dat nu net iets zijn waar ik heel vatbaar voor ben en waar ik echt van kan genieten. Het is niet zo dat ik binnen 5 min klaarkom, maar als ik de flapperende oortjes lang genoeg ter hoogte van mijn eikel hou, is mijn orgasme zeker en vast intens! Ik laat mijn voorhuid wel steeds over mijn eikel zitten omdat ik dat het meest comfortabel vind.


Door flink te experimenteren met de Palm Power Recharge ben ik bijzonder nieuwsgierig geworden naar de Palm Power Extreme! De Palm Power Extreme is nog maar nét op de markt verschenen en zou wéér krachtiger moeten zijn. Morgen zal ik hem het eerst kunnen vasthouden en voelen op de Erofame beurs in Hannover Duitsland. Hopelijk krijg ik hem cadeau van BMS Factory en kan ik jullie er uitgebreid over vertellen. Fingers crossed!


admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.