> click here to go to the English channelTop

Rebel MasturbatorRebel Masturbator Intro


Na Erofame kreeg ik door Orion een doos opgestuurd met 3 producten om te reviewen. Één van die producten was de Rebel Masturbator. Op het eerste zicht deed de Rebel Masturbator mij een beetje denken aan de Cobra Libre II van Fun Factory, maar met meer mogelijkheden.


De Rebel Masturbator heeft een vrij eenvoudige verpakking voor een product met zo’n prijskaartje, maar echt belangrijk vind ik dat niet. Het is de inhoud van de verpakking die telt! Bij het openen van de doos vond ik de Rebel Masturbator, een handleiding en het kabeltje om het speeltje mee op te laden. Het speeltje heeft een buitenkant in plastic en een binnenkant in soft siliconen! Er werden ook een aantal kleine texturen aan toegevoegd, maar deze zijn echt minimaal. Wat de masturbator echt uniek maakt zijn de 3 functies van het seksspeeltje. Hij kan langs binnen warm worden door een warmte-functie, hij kan vibreren en hij kan een “op en neer” beweging maken. (zie filmpje ter verduidelijking) En wat nog beter is, de drie functies kunnen los van elkaar geactiveerd en bediend worden.

Rebel Masturbator to the test!


Vooraleer ik de Rebel Masturbator uittestte deed ik waterbasis glijmiddel aan de binnenkant. Het eerste gevoel bij het inbrengen van mijn penis was comfortabel, zonder meer. Tijd om wat knoppen in te duwen!
Activatie Vibratiefunctie
Toen ik eerst de trillingen van de masturbator aanzette was ik aangenaam verrast. De trillingen waren behoorlijk stevig en diep. Mijn eerste idee was dat ik er misschien wel handsfree mee zou kunnen klaarkomen. Ik klemde de Rebel Masturbator tussen mijn benen en liet de hardste trilstand los op mijn penis. Zeer aangenaam, maar na een tijdje had ik door dat het niet voldoende zou zijn om een orgasme te bereiken. En dus nam ik de Rebel Masturbator in mijn handen en bewoog hem gewoon op en neer. Dat voelde al een stuk beter, maar ik werd niet uit mijn sokken geblazen. Het was ook een beetje zoeken naar een goede manier om met het speeltje te masturberen, want soms creëerde er zich een soort vacuum, wat volgens mij te maken heeft met de vormgeving van de Rebel Masturbator.


Activatie Warmtefunctie
Na het testen van de trillingen zette ik de verwarmingsfunctie aan. Verwarmende masturbators zijn niet echt alledaags en dus was ik best benieuwd. Jammer genoeg werd de masturbator niet instant warm na het induwen van de knop. Het duurde toch wel enkele minuten voor hij aangenaam warm werd aan de binnenkant. Eens opgewarmd was het wel een groot pluspunt, zo masturberen met een chauffage rond mijn penis.


Activatie Stootbewegingen
Ohw, hmm, waw! Het voelde een beetje als afgetrokken worden, maar toch weer niet. Subtieler, anders. Zou het? Zou het deze keer lukken? Ik klemde de masturbator opnieuw tussen mijn benen en scrolde een beetje tussen de verschillende stootfuncties, in combinatie met de hardste vibratiestand. Telkens opnieuw kwam ik teasend dicht bij mijn orgasme, maar jammer genoeg nét niet voldoende om mijn orgasme te bereiken. Ik nam de masturbator van tussen mijn benen en stootte met mijn penis in de masturbator. Een heel raar gevoel, want ik werd op 2 verschillende ritmes gestimuleerd. Mijn eigen ritme en daar bovenop het ritme van de Rebel Masturbator.


Na een tijdje verder masturberen was het zover! Het gebeurt mij niet vaak, maar toen ik klaarwam heb ik volgens mij de hele straat bij elkaar geroepen. Tijdens mijn orgasme stootte ik verder en liet ik het speeltje gewoon doortrillen en doorstoten. Dat maakte het voor mij een extreem zalig hoogtepunt! Het reinigen achteraf verliep ook vlot: grotje uitspoelen onder de kraan en klaar was kees!


Een paar dagen en paar testfases later!


Ik ben echt fan van de Rebel Masturbator. Als ik hem nu gebruik, laat ik eerst de heating functie een paar minuten aanstaan alvorens ik de masturbator gebruik. Op die manier heb ik telkens van in het begin een warme masturbator. Akkoord, er is nog steeds koud glijmiddel nodig, maar dit warmt snel op doordat de masturbator is voorverwarmd. Ondertussen ken ik ook mijn favoriete combinatie aan trillingen en stoten, waardoor klaarkomen met de Rebel Masturbator heel gemakkelijk is geworden. Het speeltje moet wel snel opnieuw opgeladen worden (na 2 à 3 gebruiken), maar daar hou ik gewoon rekening mee.


Raad ik de Rebel Masturbator aan?


Zeker en vast! Het is een hele andere sensatie dan de andere masturbators die ik heb, wat hem fijn maakt om mee af te wisselen. Absoluut één van mijn favorietjes!
admin
3 Comments
 • Stijn Decoster

  Hy, welke raad jij aan: de rebel masturbator of de tenga Flip zerp vibrerende masturbator?

  februari 3, 2019 at 5:59 pm Beantwoorden
  • admin

   Ik zou gaan voor de Tenga Flip Zero met trillingen! Een heel veilige keuze!

   februari 4, 2019 at 7:36 am Beantwoorden
   • Stijn Decoster

    Dank u!

    februari 6, 2019 at 5:58 pm Beantwoorden

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.