> click here to go to the English channelTop

Fleshlight Turbo Ignition & Thrust

Filmpje & webshop

 

 

http://www.eroganza-shop.be/Fleshlight-Turbo-Ignition

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Eenvoudig, wegwerp
Gebruiksvriendelijkheid : 6/10 : Vraagt net zoals elke fleshlight redelijk wat moeite om te reinigen, zéker met de 3 losse wandjes aan de voorkant !
Algemene Score : 7 /10 voor de Ignition en 6 / 10 voor de Thrust.

 

REVIEW

 

De Fleshlight Turbo is het nieuwste product van Fleshlight ! Hij wordt gepromoot als alternatief voor een pijpbeurt, en zou bij gebruik ook effectief het gevoel moeten geven ”alsof je gepijpt wordt”. Verder is de Turbo verkrijgbaar in 2 texturen (Ignition & Thrust) en 2 verschillende kleuren (transparant blauw en niet-transparant koper).

 

Hoe gebruiken ? Lekker simpel ! 

 

1 ) Deksel van je Fleshlight schroeven.

2) Waterbasis glijmiddel aanbrengen aan de ”ingang” van de Fleshlight, alsook glijmiddel IN het product gieten.

3) Penis inbrengen en lekker genieten.

 

Mijn bevindingen   

  • Toen ik de Fleshlight Turbo’s opende viel me 1 ding onmiddellijk op. De ongelofelijk plakkerige sleeve !!! De eerste indruk is dus niet bepaald schitterend. Gelukkig bestaat er zoiets als talkpoeder. Door talkpoeder aan te brengen op de voorkant van de masturbator wordt deze lekker zacht. (Dit trucje kan je trouwens toepassen bij ELKE plakkerige masturbator.)
  • Zowel de Turbo Ignition als de Turbo Thrust hebben voorraan aan de masturbator een aantal extra wanden. Anders dan anders, maar geen meerwaarde, jammer genoeg … Het draagt niet bepaald bij tot het orgasme.
  • De binnenkant van de twee verschillende Turbo’s daarentegen, die zijn wél zalig ! Ik moet wel toegeven dat ik een zware voorkeur heb voor de texturen van de Fleshlight Turbo Ignition, maar dat is persoonlijk …
  • Het is interessanter om te masturberen met de transparante Turbo’s dan de koperkleurige. Een visuele extra is natuurlijk mooi meegenomen !
  • Bij elk Fleshlight-product struikel ik steeds over hetzelfde probleem. Dat is deze keer niet anders … DE MERDE VAN HET REINIGEN. Zéker door de extra wanden die toegevoegd zijn aan de ingang is het nog moeilijker om je Fleshlight GOED te reinigen …
  • Fleshlight blijft naar mijn mening wel een beetje ”hangen”. Ik heb ondertussen al heel wat modelletjes geprobeerd, en ok, de masturbators hebben telkens een nét iets andere textuur langs de binnenkant, maar echt vernieuwend kan je dat nu niet noemen. Waar blijft die innovatie ??? Misschien is het ook gewoon moeilijk om deze modelletjes nog te verbeteren, want eerlijk toegegeven voelen meeste Fleshlights ZALIG GOED !!!
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.