> click here to go to the English channelTop

Fun Factory Moody

Filmpje & Webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/funmoody

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Eenvoudig, wegwerp

 

Algemene Score : 6/10 : Toen ik al die positieve reacties op internet las over de Fun Factory Moody, wou ik hem absoluut getest hebben. Nochtans wist ik dat ik niet zo hou van ribbels in dildo’s of vibrators, maar ik wou toch nog eens een kans wagen. Jammer genoeg struikelde ik wéér over het ergonomische aspect van dergelijke toys, en doet de Moody mij persoonlijk meer pijn dan deugd (puur door de ribbels). Toch wil ik dit product niet afbreken, want deze toy heeft ook zeer veel positieve punten !

 

 

1 (2)

 

MIJN REVIEW

 

Om de 1 of andere reden slaag ik er zelf niet in om écht van de moody te genieten. Eigenlijk raar, aangezien ik er zoveel positiefs over lees online. Ik denk dat het dan ook eerder een persoonlijke kwestie is :p In mijn geval is het bijvoorbeeld zo dat rechtopstaande ribbels op een vibrator/dildo mij meestal meer pijn doen, dan goed …  Zelf ga ik meestal voor zeer gladde toys met op het einde een mooie krul naar de prostaat. (zoals bijvoorbeeld de Bootie Set van Fun Factory die ik eerder wél een absolute maximumscore gaf)

 

De volgende POSITIEVE PUNTEN wil ik toch zwaar in de verf zetten :

 • De Moody kan zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden als G-spot of als P-spot stimulator.
 • degelijk materiaal : siliconen
 • oplaadbaar via magnetische USB-lader
 • 100% waterdicht
 • bepaalde dikte (4,3 cm diameter op zijn dikste punt, wat voor anale beginners misschien ook een nadeel kan zijn …)
 • vrij flexibel
 • 4 vibratiesterktes, 6 patronen
 • een travel-lock functie
 • een handig handvat met een looping !
 • eenvoudige reiniging met een toycleaner

 

NEGATIEVE PUNTEN

 • De rechtopstaande ribbels zijn niet mijn ding, maar dit is echt gewoon een ‘voorkeur’. Omdat het voor mij vrij pijnlijk aanvoelde heb ik de Moody verwijderd vóóraleer ik aan mijn hoogtepunt kwam … De Moody heeft me dus niet in de zevende hemel der prostaatorgasmes gebracht jammer genoeg …

 

SLOTWOORDJE

 

Ik heb altijd gezegd dat ik op een eerlijke manier zou reviewen en geen producten zou ophemelen als ik het zélf niet leuk vond om te gebruiken. Elk lichaam is anders en dus is het niet abnormaal dat zeer populaire speeltjes soms ook eens een minder goede review krijgen.

Mensen die wél zeer positieve ervaringen hebben met de Fun Factory Moody nodig ik natuurlijk uit om hun positieve ervaringen te delen ! 😉

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.