> click here to go to the English channelTop

Nexus Douche

Nexus Douche

Review-filmpje

 

 

Samenvatting

 • Verpakking : Wegwerp
 • Algemene Score : 7/10 : Gemakkelijk in gebruik, maar er zit geen systeem op, dat water tegenhoudt om terug te lopen in het reservoir van de Nexus Douche. Dit heb je wél bij de Ergoflo Douche van Perfect Fit, maar daar betaal je uiteraard meer voor. (Het dubbele.)

 

Mijn review

 

De Nexus Douche is heel toegankelijk voor iedereen. Het is een gezonde manier van anale spoeling, omdat je heel lokaal spoelt. Je spoelt enkel het deeltje waar seks plaatsvindt.
Sommige mensen doen heel grondige spoelingen en gebruiken hiervoor zelfs de doucheslang (met aangesloten spoelingskopstuk). Dit is echter niet gezond, omdat je dan veeeeeeeel verder gaat spoelen dan nodig en dus ook je goede bacteriën van je darmen mee naar buiten spoelt. Dit staat zo goed als gelijk aan een lavement en op lange termijn kan dit nare gevolgen hebben.

 

Nexus Douche

 

Hoe werkt het?

 1. Je zet de lavabo vol met lauw water / je neemt een grote kom mee naar het toilet gevuld met lauw water.
 2. Je doet je behoefte en maakt jezelf schoon. / Je moet geen behoefte doen, dan moet je dit ook niet forceren.
 3. Je doet een beetje siliconen glijmiddel aan je zitvlak en aan het buisje van je Nexus Douche. (siliconen glijmiddel omdat dit niet oplost met water).
 4. Je vult de Nexus Douche op met water door het ‘reservoir’ plat te duwen en vervolgens het buisje onder water te duwen. Je laat nu het reservoir zachtjes los, zodat het reservoir zichzelf vol zuigt met water.
 5. Je brengt het buisje van de Nexus Douche anaal in, en duwt zachtjes het revervoir plat, zodat het water in je achterste terecht komt. Hou het reservoir ingedrukt, tot nadat je de douche terug uit je achterste hebt gehaald, want anders zuigt deze het onpropere water terug op.
 6. Je verwijdert het restje water uit het reservoir van de douche (dat altijd zal achterblijven), door nog eens het reservoir plat te duwen in de lavabo/kom.
 7. Je zet lichtjes druk om het water uit je achterste naar buiten te spoelen.
 8. Herhaal het volledige proces nog 2 keer.

PS : Het duurt minder lang om uit te voeren, dan mijn volledige tekst te lezen. Oef !!!  Maar ik leg het beter eventjes goed uit, dat je goed weet hoe je het gebruikt.

 

Resultaat

 1. Wanneer je anale seks hebt / je werkt met anale speeltjes, ben je zeker PROPER !
 2. Op het moment dat je anale seks hebt met je partner en je krijgt even het gevoel dat je naar toilet moet (wat compleet normaal is de eerste 2 minuutjes), kan je voor jezelf zeggen : ‘Ik hoef me geen zorgen te maken, want ik heb mezelf net gespoeld’.
 3. Je vermindert sterk de kans dat je speeltjes eventueel geurtjes zouden opnemen.

Technische info

 • Materiaal : 100% siliconen
 • Onderhoud : Verwijder het buisje uit de Nexus Douche. Spoel het buisje af. Om de binnenkant van het reservoir te reinigen, voeg je een beetje cleaner toe aan een kommetje water. Je zuigt met ENKEL het reservoir het mengsel van water en cleaner op. Nu duw je heel hard en vlug achter elkaar het water naar buiten uit het reservoir. Doe dit 2 keer. Voilà, afdrogen, en klaar is kees !
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.