> click here to go to the English channelTop

Mijn favoriete Pjur-producten

Filmpje & webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/pjuraftershave

 

 

MIJN REVIEW

 

Pjur is een zeer groot merk wat betreft glijmiddelen en andere pharma-producten.

Pjur heeft een aantal zeer goede producten, maar ook een aantal mindere.

Hieronder alvast een handig overzicht :

 

GOED :

 • Pjur After Shave >>> Helpt PERFECT om irritaties tegen te gaan, als gevolg van een intieme scheerbeurt (of scheren van oksels / benen).  Mijn stappenplan als ik dit product gebruik, gaat als volgt : 1) Ik scheer mezelf intiem 2) Ik verstuif na het scheren de Pjur After Shave op het gebied dat ik nét heb geschoren 3) Ik laat het product een paar minuutjes inwerken terwijl ik mijn tanden poets ofzo / Ik trek onmiddellijk mijn onderbroek aan zonder het product wat te laten drogen 4) De volgende dag spray ik de Pjur After Shave NOGMAALS op het geschoren gebied om 100% zeker te zijn dat er geen enkel irritatie opkomt ! Dit product is onmisbaar geworden in mijn badkamer !!!
 • Pjur Med Clean Spray  >>> Heel goede toycleaner
 • De standaardglijmiddelen op waterbasis en siliconenbasis  >>> Deze hebben ze in minstens 16 verschillende verpakkingen met LICHTJES andere samenstelling, maar ze zijn allemaal vergelijkbaar. Persoonlijk vind ik dat ze het bijzonder moeilijk maken voor de klant ook op deze manier … Zeker omdat de inhoud van al deze glijmiddelen bijna IDENTIEK aanvoelt …

NIET GOED :

 • Pjur Med Warming Glide >>> Zou warm moeten zijn tijdens het vrijen, maar ik voel geen verschil met een gewoon glijmiddel.
 • Pjur Superhero Spray, Pjur Analyse Me Spray, Pjur Back Door Spray (en de serums hiervan)  >>> Bijna geen effect !
 • Pjur Man Steel, Pjur Man Xtend >>> Heeft geen effect !

BOODSCHAP GERICHT AAN PJUR :

 • Focus op de producten waar je goed in bent en maak je gamma overzichtelijk ! Waarom meer dan 20 verschillende glijmiddelen op de markt brengen, waar bijna GEEN verschillen in zitten ??? Zeker niet qua gevoel …
 • Stap af van de ‘knijptubes’ voor glijmiddelen … Ga voor busjes met een POMPJE !
 • Vergeet al de ‘bijproducten’, tenzij ze GRONDIG gekeurd zijn door een testpubliek …
admin
1 Comment
 • Luuk

  Pjur heeft inderdaad top producten maar ook een aantal mindere producten. Afijn, smaken verschillen uiteraard dus wat de een fijn vind kan de ander natuurlijk niet fijn vinden.

  Voor wat betreft glijmiddel op siliconenbasis staat pjur original hoog op ons lijstje en voor waterbasis halen we pjur basis nog al eens in huis. Naast het feit dat ze super goed zijn, is Pjur ook nog erg betaalbaar. Niet geheel onbelangrijk gezien prijs voor veel mensen ook een belangrijke rol speelt.

  april 9, 2017 at 7:49 pm Beantwoorden

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.