> click here to go to the English channelTop

PRIDE DILDO

REVIEW-FILMPJE

 

 

Samenvatting

  • Verpakking : Eenvoudig, maar mooi, wegwerp.
  • Gebruiksvriendelijkheid : 8/10 : De dildo gaat van smal naar breed. Ideale opbouwer voor beginners dus! Klein minpuntje : De zuignap onderaan het speeltje zou sterker mogen zijn.
  • Orgasmerating : Minder van toepassing. Ik gebruik hem eerder bij het voorspel, niet zo zeer met de bedoeling om van klaar te komen.

Mijn review

 

De pride dildo vond ik persoonlijk een hebbedingetje. Een waar collectors-item!
Daarnaast is hij heel zacht en gemakkelijk in gebruik.

E26955_1

 

Standaard-dildo’s zal ik altijd eerder gebruiken als voorspel, dan als prostaatstimulator.
Ik vind dat de vorm van een rechte dildo zich niet echt leent tot het stimuleren van mijn prostaat. Voor een prostaatmassage ga ik voor een hardere materialen zoals glas of metaal en zoek ik ook een bepaalde ‘krulling’ om makkelijk druk te kunnen zetten op mijn prostaat. Dus neen, voor een prostaatmassage haal ik mijn Pride Dildo niet uit de kast. Maar als ik en mijn vriend zin hebben om te vrijen, gebruiken we hem soms wel als voorspel. De dildo heeft een smal kopje en wordt steeds breder naar de basis toe. Ideaal om een beetje aan ‘gewenning’ te doen, vooraleer je seks hebt met elkaar.

Wanneer je werkt met anaal speelgoed, vind ik het trouwens ook aangewezen om eerst een anale spoeling te doen. Dit om alles steeds proper te laten verlopen. Zo een spoeling is heel makkelijk uit te voeren met een Nexus Douche.

 

 Technische info

  • Materiaal : 100% siliconen
  • Onderhoud : Na gebruik, steeds reinigen met toycleaner, omwille van hygiënische redenen.
  • Grootte : 20 cm
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.