> click here to go to the English channelTop

Tenga Air-Tech Twist Tickle/Ripple

Filmpje & webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/Tenga-Air-Tech-Twist-Reusable-Ripple

http://www.eroganza-shop.be/Tenga-Air-Tech-Twist-Reusable-Tickle

 

(Filmpje volgt)

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Geen, buiten de mooie rode of blauwe folie langs de buitenkant.
Gebruiksvriendelijkheid : 10/10 : Heel gemakkelijk om te gebruiken en om te reinigen !
Orgasmerating : 8/10 : Een meer dan degelijke masturbator, waar normaal gezien iedereen heel enthousiast over zou zijn, maar ik heb al zodanig veel masturbators geprobeerd, dat ik misschien iets kritischer ben geworden … Een acht is natuurlijk een heeeeeele mooie score, maar qua gevoel gaat er niks boven de Flip Zero of het eenvoudige Tenga Egg.

 

MIJN REVIEW

 

Een maandje geleden kreeg ik de Tenga Air-Tech Twist Ripple & Tickle opgestuurd ! Als Tenga-fan ben ik steeds heel blij als ik 1 van hun producten mag reviewen, want Tenga blijft hét merk bij uitstek op vlak van masturbators ! Ik ben ook nog nooit teleurgesteld geweest in 1 van hun producten. Alle Tenga-masturbators zijn toppertjes, en hebben een geweldig leuk design !

 

Voordelen Tenga Air-Tech Twist :

  • Een harde casing langs de buitenkant. Handig om vast te houden !
  • Een wel zeer stimulerende sleeve langs de binnenkant, die heel duurzaam is !
  • Ik kan DRAAIEN (vandaar dus de naam TWIST) aan de bovenkant van de masturbator om de ‘strakheid’ te bepalen. De 5 klik-standen zorgen ervoor de de binnenkant steeds nauwer en nauwer wordt.
  • Ik kan het gaatje bovenaan dichthouden met mijn wijsvinger of niet. Dit zorgt voor een bijkomend zuigeffect / geen zuigeffect ! (AIR-TECH)
  • Makkelijk om te reinigen ! Gewoon de sleeve uit de harde casing halen, uitspoelen, toycleaner gebruiken, afdrogen en om af te sluiten wat talkpoeder gebruiken om zacht te houden.
  • Vrij compact.
  • Niet duur.

 

Nadelen van de Tenga Air Twist

  • Het kan aan mij liggen, maar ik heb de indruk dat ik méér glijmiddel nodig heb in deze masturbator.
  • Niet transparant (wat visueel toch een leuke extra is.).
  • Ik vind het persoonlijk toch nog altijd handiger om een strakker gevoel te creëren in de masturbator door met mijn handen te knijpen ! (zoals bijvoorbeeld bij het Tenga Egg of de Tenga Flip Zero, mijn 2 Tenga favorieten)
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.