> click here to go to the English channelTop

Tenga Vacuum Controller

Review & Webshop

 

(volgt later)

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Wegwerp

 
Gebruiksvriendelijkheid : 7/10 : Gemakkelijk in gebruik, voor iedereen geschikt, batterijen (niet oplaadbaar), 1 vacuum-stand.

 
Orgasme Rating : 10/10 : In het begin was het even experimenteren met de Vacuum Controller (=VC) om te kijken hoe ik er juist het meeste van kon genieten. Eens ik dat doorhad, was het gemakkelijk om keer op keer geweldige orgasmes te beleven met dit apparaatje (in combinatie met een compatibele Tenga-cup).

 

Algemene Score : 8.5/10 : Fantasticsch product, unieke ervaring, maar wel een ‘brombeertje’.

 

MIJN REVIEW

 

Zoals je weet / niet weet ben ik een grote fan van het merk Tenga. Alle producten die ze lanceren zijn gewoon geweldig en ideaal voor een ”penis-verwenmomentje”.

 

Van alle producten van het merk Tenga is de Flip Zero nog steeds mijn favoriet, maar sinds ik de VC heb leren kennen, is het soms moeilijk kiezen. De Flip Zero maakt geen geluid en is heel intens, terwijl de VC echt heel uniek is door het ZUIGEFFECT. Er is geen enkel speeltje op de markt dat een dergelijk zuigend effect creëert. Bovendien heb ik ruimte tot variatie, omdat ik de VC kan combineren met 4 verschillende Tenga-cups !

 

Het enige wat wel een negatief puntje is aan de VC : hij is allesbehalve fluisterstil. De VC is echt een ‘brombeertje’, maar het kan me eigenlijk echt niet schelen omdat hij zoooooooooo goed voelt als ik hem gebruik.

 

HOE IK DE VC GEBRUIK

  1. Ik plaats de VC correct op een compatibele Tenga-cup (zie video bovenaan).
  2. Ik doe glijmiddel in de Tenga-cup voor een aangename glijding.
  3. Ik duw op de aan-knop van de VC en plaats mijn penis tegen de ingang van de Tenga-cup. Mijn penis wordt vanzelf naar binnen gezogen, wat een vrij uniek zicht is.
  4. Eens mijn penis in de Tenga-cup zit, trek ik de cup omhoog tot halverwege mijn eikel, en laat de VC mijn penis weer in de Tenga-cup zuigen. Dit proces herhaal ik opnieuw en opnieuw tot ik aan mijn hoogtepunt kom.
  5. Schoonmaken : Ik laat water door de cup lopen en gebruik ook een goede toycleaner om alles proper uit te spoelen.

In het kort : De Tenga VC is uniek op de markt en lost mijn verwachtingen volledig in ! Ik zou dit speeltje een 10 geven indien :

  • de zuigkracht kan geregeld worden met een + en – knop.
  • de VC oplaadbaar was.
  • de VC stiller was.

TECHNISCHE INFO

  • Benodigdheden : 4AAA-batterijen + een compatibele Tenga-cup
  • Waterproof : nee
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.