> click here to go to the English channelTop

Satisfyer Men Vibration

Satisfyer introductieSatisfyer is een merk dat in mijn ogen heel goed bezig is. Ze groeien elk jaar opnieuw met grote sprongen. En hoewel het merk zelf het nooit zal toegeven, valt het op dat ze héél goed kijken naar de concurrentie. Hiermee bedoel ik dat heel wat van hun speeltjes verdacht veel lijken op andere speeltjes die reeds voor handen zijn op de markt, maar dan een stuk goedkoper. En hoewel goedkoop dikwijls een duiding is van een lagere kwaliteit, is dat bij Satisfyer absoluut niet het geval. Hoe ze zo’n hoge kwaliteiten leveren aan zo’n lage prijzen is voor velen een raadsel.Voorlopig telt Satisfyer een 15-tal verschillende producten, maar na mijn bezoek aan een beurs in Duitsland kan ik enkel zeggen: You ain’t seen nothing yet! Hun aanbod zal dit jaar verdubbelen!


Satisfyer Men Vibration


De Satisfyer Men Vibration (SMV) is een nieuwe masturbator die nét op de Europese markt zal gelanceerd worden (oktober 2018). Dit speeltje lijkt heel erg op de Cobra Libre II van Fun Factory, alleen kost het maar de helft, en zonder in te boeten op kwaliteit. Dat is langs de ene kant geweldig voor klanten, maar ik vind het langs de andere kant wel sneu voor Fun Factory. Het is natuurlijk nog eens een mooi voorbeeld van hoe de markt vandaag in elkaar zit. De ene dag breng je een HOT item op de markt, en morgen wordt jouw idee 100 keer gekopieerd, met heel kleine verschillen. Maar dat even ter zijde.


De SMV komt in een zeer stijlvolle en mannelijke verpakking. Op de verpakking staat de zin: “Like a blowjob – just better!”. Persoonlijk vind ik dat een heel gevaarlijke uitspraak. Ik heb nog geen enkel speeltje getest dat zaliger aanvoelt dan een echte pijpbeurt, dus verwachtte ik dat nu ook niet. De SMV is waterdicht, oplaadbaaren heeft wel 11 verschillende vibratiestanden. Zoals jullie intussen wel al weten, heb ik minder interesse in vibratiepatroontjes en vind ik vooral POWER en texturen belangrijk! Dat laatste heeft de SMV niet. Het heeft een gladde binnenkant zonder texturen, dus het orgasme van de man moet puur van de trillingen komen. Het is ook opvallend dat de holte in de masturbator niet echt groot is. Het is dus niet de bedoeling om de hele penis naar binnen te duwen, maar enkel de eikel te stimuleren.Satisfyer Men Vibration to the test


Omdat in het verleden niet zo’n goede ervaringen had met de Cobra Libre II van Fun Factory, waren mijn verwachtingen van de SMV niet bepaald hoog. Eerst nam ik de handleiding even door, om toch goed voorbereid aan mijn experiment te beginnen. In de handleiding stond dat er best glijmiddel wordt gebruikt bij deze masturbator, en dus deed ik meer dan voldoende glijmiddel (op waterbasis) aan de binnenkant van de SMV. Daarna zette ik de vibraties aan op de maximale stand en stak ik er mijn stijve penis in. En ok, de trillingen waren niet slecht, maar enkel van de trillingen kon ik niet tot een orgasme komen. Ik vond het zelfs moeilijk om mijn erectie te bewaren om de een of andere reden… Dan maar aftrekken met het ding! Door de SMV op en neer te bewegen, kon ik er gelukkig wel mee klaarkomen. “Joepie!” zullen jullie denken, maar toch kan ik er niet lyrisch over zijn. Van de POWER alleen haalt de SMV het niet, en dat is zonde, want daar zat ik dan te masturberen met een textuurloze grot. De oplossing is nochtans simpel: Gewoon een ribbeltje toevoegen aan de binnenkant en dit speeltje zou zo veel beter worden!


Satisfyer Men Vibration eindoordeel


Ik ben geen fan van de SMV. Ik heb wel het gevoel dat het product voor “sommigen” zal zijn weggelegd. Dat klinkt misschien heel random, maar ik meen het wel. Ik denk dat mannen met gevoelige penissen/gevoelige eikel wél heel blij zullen zijn met de SMV, en dat mannen die minder gevoelig zijn veelal op hun honger zullen blijven zitten met deze masturbator.


Officiële website Satisfyer


Satisfyer

admin
2 Comments
 • EG

  Als het vergelijkbaar is met een Cobra Libre 2, dan werkt allicht dit (want daar moest ik wel even aan wennen):
  Bij het zoeken naar welke hoek / draaiing goed aanvoelt, vind ik vibraties afleiden. Ik laat ‘m aanvankelijk nog uit staan en ga er een beetje mee draaien / in een hoek duwen totdat ik het idee heb van ‘ja, dit gaat werken’. Dán zet ik hem pas aan. Dit werkt voor me een stuk beter dan erin proppen en meteen aanzetten.

  oktober 14, 2018 at 9:58 pm Beantwoorden
  • admin

   Ik snap wat je bedoelt, want dat heb ik ondervonden bij de Rebel Masturbator. Maar zoals je volgende week zal lezen verschilt dit product in heel wat opzichten van de Satisfyer Men Vibration & Cobra Libre II. Ik ben ook wel een beetje van de mening dat mijn orgasme geen hele ZOEKTOCHT moet zijn… Als ik masturbeer met een masturbator wil ik direct dat zalige gevoel, zonder geklungel, want anders doe ik het liever gewoon met de hand! :p

   oktober 19, 2018 at 7:27 am Beantwoorden

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.