> click here to go to the English channelTop

Sono N°63

SAMENVATTEND FILMPJE

 

 

ALGEMEEN

 • Merk : Sono
 • Verpakking : strak, mooi !
 • Algemene Score : 6.5/10 : leuk speeltje voor als koppel te gebruiken, hoge kwaliteit, zet niet voldoende druk op de prostaat uit zichzelf, iets minder mooie afwerking.
 • Prijs : +-31 euro

 

VOORWOORDJE

 

Shotstoys stuurde mij de ”Sono N°63 Dildo Met Metalen Ring” op in ruil voor een eerlijke review. Sono is een merk voornamelijk richt op een mannelijk publiek. Zo heeft Sono penisringen, pluggen, anale kralen, penisverlengers, masturbators, etc …

De eerste dingen die mij opvielen bij het bekijken van SONO N°63 :

 • Het inbrengbare gedeelte is gemaakt van 100% siliconen, just the way I like it ! Ik kies namelijk graag voor speeltjes van een hogere kwaliteit als ik hier de keuze toe heb. (Ik probeer PVC, Jelly en dergelijke zoveel mogelijk te mijden, omdat deze materialen een stuk poreuzer zijn en dus minder hygiënisch.)
 • Het uitwendige gedeelte bestaat uit een metalen ringvorm  die omvat wordt door siliconen. De afwerking hiervan vind ik wel niet zo geslaagd …

 

 

 • Sono N°63 is BIJNA naadloos ! En hoe minder naden, hoe comfortabeler het speeltje aanvoelt.
 • Het speeltje heeft een krulling naar boven, maar is tegelijkertijd heel flexibel, waardoor het voordeel van de krulling een beetje wegvalt.
 • Het speeltje heeft een diameter van 4 cm,  en dat zonder al te veel opbouw … Dat vind ik toch best pittig om eerlijk te zijn …

 

MIJN ERVARINGEN 

 

INBRENGEN

 

Een doorsnede van 4 cm is misschien geen XL-formaat, maar toch … Het speeltje heeft geen geleidelijke opbouw, waardoor ik het best moeilijk vond om Sono N°63 comfortabel in te brengen ! MAAAAAAR, daar heb ik een klein hulpmiddeltje voor gevonden … Het juiste glijmiddel biedt soms de oplossing ! In dit geval koos ik voor een combinatie van Swiss Navy Siliconen glijmiddel en Swiss Navy Grease (”no pain no gain”) om het speeltje vlotter in te brengen.

 

Eens Sono N°63 was ingebracht, had ik geen last meer omdat ik dan terugviel op een veel smallere diameter. Het voelde als een soort ”verankering” van het speeltje ter hoogte van mijn prostaat. Wat ik daar precies mee bedoel, zie je in het filmpje bovenaan.

 

IK TESTTE SONO N°63 OP TWEE MANIEREN 

 

Manier 1

Ik bracht Sono N°63 in met veel glijmiddel en liet deze gewoon passief zitten tijdens het masturberen / vrijen. Het seksspeeltje op deze manier gebruiken was vrij teleurstellend … Ik voelde me ”opgevuld”, akkoord, maar daar stopte het dan ook … Ik voelde niet echt een druk op mijn prostaat, en ook bij het klaarkomen voelde het niet veel anders dan zónder het speeltje.

 

Manier 2

Ik bracht het speeltje opnieuw in, maar dit keer gaf ik tijdens het masturberen lichte snokjes aan de ring. Door dat te doen, schoof de inwendige ”bol” over en weer ter hoogte van mijn prostaat. DAT was wél heel aangenaam. Het bezorgde me geen handsfree orgasme, maar het deed me alleszins sneller en intenser klaarkomen ! (Wel een beetje onhandig, omdat ik constant met 1 hand tussen mijn benen moet grijpen naar de ring van de plug …)

 

Het beste gevoel kreeg ik door mijn partner mee te betrekken in het experimenteren met Sono N°63 ! Ik hoefde dit keer het speeltje niet meer zelf te bedienen. Mijn partner gaf lichte snokjes aan de ring van Sono N°63, terwijl ik masturbeerde (of terwijl ik door hem oraal bevredigd werd) en dat was echt wel zalig !

 

VOOR WIE IS DIT SPEELTJE GESCHIKT /

MINDER GESCHIKT ? 

 

Sono N°63 is geschikt voor :

 • mensen die zoeken naar een prostaatmassager met een ietswat grotere diameter.
 • mensen die graag samen met hun partner een prostaatmassager willen uitproberen.

Sono N°63 is minder geschikt voor :

 • mensen die een EERSTE prostaatmassager willen uitproberen.
 • mensen die op zoek zijn naar een prostaatmassager met een kleine diameter.
 • mensen die een prostaatmassager zoeken om ALLEEN te gebruiken.

 

Sono N°63 zelf proberen ? Hieronder vind je een link naar de webshop van Shotstoys ! 

 

Buttplug met metalen ring – No. 63 – Zwart

 

PS : Gebruik kortingscode Matthias20 voor 20% korting op dit artikel ! 

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.