> click here to go to the English channelTop

Touché Lubricant Water Based

Filmpje

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Superbasic, zowel bij grote als kleine formaatjes, steeds met pompsysteempjes, géén tubes!
Score : 9/10 : Goede kwaliteit, niet plakkerig.

 

MIJN REVIEW

 

Touché was het eerste merk glijmiddel dat ik ooit zelf kocht, samen met mijn partner in een seksshop.

We zijn er eigenlijk altijd heel tevreden over geweest en tot op de dag van vandaag gebruiken we 3 verschillende merken glijmiddel door elkaar.

 

We gebruiken glijmiddel van Touché, Swiss Navy en Pjur. Welk merk we bovenhalen hangt gewoon af van ‘waar’ exact we vrijen in huis. Overal ter velde staat wel een flesje glijmiddel om zeker te zijn dat je in het heetst van de strijd niet nog naar de slaapkamer moet lopen om nog glijmiddel te halen. Heel handig vind ik dat. Het is ook niet zo dat ik een héél uitgesproken voorkeur heb voor 1 van deze 3 merken als het gaat over waterbasis glijmiddel :

  1. Pjur : Topkwaliteit, maar nog steeds onhandige knijptubes. Voor de rest brengt Pjur brengt naar mijn mening ook 10 keer hetzelfde product op de markt, maar gewoon met ander etiketje erop, wat mij soms wel wat stoort. Naast het standaard waterbasis en siliconenbasis glijmiddel heeft Pjur nog heel wat andere producten op de markt, maar deze springen er niet bepaald uit … behalve de Pjur After Shave & Cleaner! Die zijn geweldig ook! Hierover volgen zeker nog reviews.
  2. Swiss Navy : Niks op aan te merken! Hun hele lijn is weldoordacht en uitgevoerd tot in de perfectie! Go go go Swiss Navy ! I’m a fan !
  3. Touché : Heel goed waterbasis glijmiddel ! Prijs-kwaliteit een toppertje. Ik ben alleen niet zo’n grote fan van hun andere types lubricanten.

 

TECHNISCHE INFO

  • Inhoud : 20, 50, 80, 250, 500 ml
  • Dermatologisch getest
  • Geurloos, smaakloos
  • Combineerbaar met condooms
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.