> click here to go to the English channelTop

We-Vibe Vector

We-Vibe Intro


We-Vibe is 1 van de grootste en meest kwalitatieve seksspeeltjesmerken dat momenteel voor handen is. Ze zijn het meest gekend voor hun U-vormig koppelspeeltje dat je hieronder ziet afgebeeld:

De laatste jaren werd het We-Vibe assortiment groter en groter met als laatste toevoeging de We-Vibe Vector. Een mannelijke prostaatmassager met 2 motoren. De ene motor trilt tegen de prostaat en de andere tegen het perineum (= gevoelig plaatsje onder de ballen).
We-Vibe Vector Ervaring


Wat ik het grootste pluspunt vind van Vector is zijn buigbaarheid. Het deel dat anaal naar binnen gaat, kan gebogen worden naar eigen voorkeur. Helemaal top! Buigbare seksspeeltjes kwam ik wel al eerder tegen, maar vaak houdt het speeltje zijn vorm niet aan omdat het scharnierend deel te gemakkelijk buigt. Bij Vector is dat niet het geval. Het buigen gaat stroef, maar blijft wél staan zoals ik dat wil. Bovendien is het formaat ook heel toegankelijk. Een diameter van +-3cm diameter is echt goed te doen.


Een tweede belangrijk pluspunt van de Vector is de verschillende mogelijkheden in bediening. Ik kan Vector bedienen met een afstandsbediening maar ook met de gratis We-Connect app. De app verbindt met Vector via Bluetooth of via een internetverbinding. Wanneer een verbinding wordt gemaakt over internet is er geen beperking meer in reikwijdte. Hoewel ik mijn seksspeeltjes liefst thuis gebruik, kan ik me inbeelden dat sommige mensen dat een heel leuke extra vinden. Als de partner vaak in het buitenland is bijvoorbeeld, of elkaar kunnen teasen vanop het werk…


De sterkte van de trillingen is waanzinnig. Niet zo hard als een Doxy natuurlijk, maar dat is geen fair vergelijk. Waar de Vector scoort, is de diepte van de trillingen. Oh boy, oh boy, echt hemels! En wat een verschil ook met de We-Vibe Ditto. Een andere prostaattoy van We-Vibe die ik mocht testen in 2017. Waar de Ditto tekort schoot in kracht, maakt Vector het ruimschoots goed! Way to go We-Vibe!


Zelfs de vele vibratieopties van Vector kon ik appreciëren. Normaal vind ik vibratiepatronen een beetje overbodig, maar bij dit seksspeeltje weet ik er zeker van te genieten. De vibratiepatronen zijn origineel en regelbaar tot op de graad! Ik heb zelfs de mogelijkheid om mijn eigen patronen te creëren via de app!


We-Vibe Vector Eindoordeel


Hoewel ik en mijn man heel selectief zijn op seksspeeltjes, heeft de Vector zeker een plaatsje verdiend in ons nachtkastje. Het is gewoon zo’n leuke verrijking bij orale seks/tijdens het masturberen. Het maakt alles een stuk intenser. Aangezien ik nog geen minpunten heb ervaren tijdens mijn vele Vector-avonturen, geef ik Vector een maximumscore van 10/10! In 1 woord: Top!
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.