> click here to go to the English channelTop

Yes For Lov Peche Apricot All Over Delicious Massage Gel

Yes For Lov Introductie


Yes For Lov is een merk met zeer hoge standaard. Ze produceren glijmiddelen, massageproducten, parfums, teasers en nog veel meer. Een cosmetisch assortiment met oog voor detail, prachtige verpakkingen en vooral met aandacht voor het lichaam! Hun producten classeer ik zelf in het hoge segment. Vaak een hogere kwaliteit, met dan ook een hoger prijskaartje.


Yes For Love Allover Delicious Massage Gel (=ADMG)


ADMG zou een 3 in 1 product zijn :
– MASSAGE: Over het hele lichaam te gebruiken om te masseren.
– LIKBAAR: Het product ruikt en smaakt naar een mengeling van pêche en abrikoos.
– GLIJMIDDEL: Naast bovenstaande kan het ook als volwaardig glijmiddel worden gebruikt.


Yes For Lov ADMG To The Test


Het eerste wat ik alvast moet bevestigen zijn de looks van dit product. De Massagegel zit in een prachtig doosje met gouden accenten, wat het een aantrekkelijk uitzicht geeft. Wanneer ik het doosje opende, vond ik uiteraard het flesje met 50ml ADMG. Ook aan het flesje zelf is aandacht besteed. De looks van de verpakking keren namelijk nogmaals terug op het flesje zelf. Ik ben zelf ook wel voorstander van het pompsysteem waarmee gewerkt wordt. Het doseert heel gemakkelijk en is praktischer dan knijptubes.


Bij het uitproberen van de gel als massageproduct, stelde de ADMG een beetje teleur. Het droogt heel snel uit, waarschijnlijk omdat het product overwegend op waterbasis is. Ik vind dat de uitleg op de verpakking dus te breed is. ADMG is niet geschikt voor volledige lichaamsmassages, enkel voor heel locale massages. Bijvoorbeeld : tepels, geslachtsdelen, …


De smaak en geur van het de ADMG vind ik niet verkeerd. Het ruikt echt heel lekker, en qua smaak valt het mee. Op dit gebied ben ik wel streng geworden omdat ik al zóveel dingen kon testen met een smaakje… Voor mij springt de ADMG er dan niet echt uit, omdat ik er toch een “parfum”achtig iets in smaak, maar langs de andere kant… Dit is echt wel ok in vergelijking met sommige andere dingen die ik al testte.
ADMG probeerden ik en mijn man ook als glijmiddel. Het gleed meer dan voldoende, en als het voldoende glijdt voor anale seks, zal het zeker voldoende glijden bij vaginale seks! Bovendien is het ook compatibel met condooms, dus ook daar zit je safe!


Yes For Lov ADMG Eindoordeel


Zelf vind ik de Yes For Love ADMG noch vlees nog vis. Het zweeft tussen heel wat verschillende categoriën in. Steek ik het in categorie massage krijgt het product een onvoldoende. Steek ik het in de categorie likbare olie, probeerde ik al beter. Steek ik het in de categorie van glijmiddelen met smaken, probeerde ik al véél beter. Aan jullie om te kijken of jullie het product zelf ook gaan proberen in de toekomst. Hebben jullie andere feedback of een andere ervaring? Post gerust hieronder.


admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.