> click here to go to the English channelTop

Hey allemaal!

Mezelf misschien eerst even voorstellen. Ik ben Matthias en samen met mijn vriend Frederik heb ik een zaak in erotische homeparties. Dit doen we vol enthousiasme onder de naam Eroganza! We hebben Eroganza opgericht in juni 2015, maar hadden ook hiervoor al redelijk wat ervaring! Degenen die me persoonlijk kennen, weten dat ik mijn bijberoep ontzettend graag doe. Indien ik de kans krijg in de toekomst zou ik zeer graag in hoofdberoep met Eroganza bezig zijn.
Ik heb deze blog alvast opgericht om jullie te helpen kiezen voor de juiste seksspeeltjes.  Vandaag is er namelijk een enorme groei aan mannelijke erotische producten. Uiteraard kunnen we dat alleen maar toejuichen, maar dat maakt het vandaag ook moeilijker om te kiezen. Aan de hand van filmpjes en tekstjes wil ik jullie alvast op de hoogte stellen van de laatste nieuwtjes en deel ik mijn bevindingen over deze producten.

Laat u horen!

Wat deze blog ook voor u mag betekenen, het zou leuk zijn om een beetje interactie te zien!  Vandaar dat ik jullie ook uitnodig om evt. reacties te posten op de filmpjes, zodat er meer dan één oordeel te lezen is op de blog. Dit kan uiteraard anoniem! Ook als u vragen heeft, mag u deze posten. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.
Alvast veel lees- en kijkplezier!