> click here to go to the English channelTop

Charged Remote Control Bullet and Ring

Samenvatting

 

Verpakking : simpel, wegwerp

Algemene Score : 9/10 : Oh ja oh ja oh ja ! :p Deze ring is echt wel leuk en niet duur !

Prijs : +- 59 euro

 

Mijn ervaring

 

Ik schrijf deze review op vraag van ”The Screaming O”. Dit is een merk dat allerlei goedkope toys voor mannen en vrouwen aanbiedt. De ene toy al wat geslaagder dan de andere, maar met deze Charged Remote Control Bullet and Ring beleefde ik al heel wat fijne momenten en orgasmes. Een blijvertje dat zijn plaatsje in mijn nachtkastje heeft verdiend.

 

Eenvoudig maar oh zo geweldig ! 

 

Het enige wat ik moet doen is de ring rond mijn penis en ballen doen voor het vrijen / masturberen. Dit met de bullet naar achter of naar voor, afhankelijk van wat ik precies wil. Ik kan de bullet laten trillen tegen mijn perineum, maar ook recht op mijn ballen.

 

Ik ben zelf vooral fan van de eerste optie. Door de verbazend diepe trillingen van deze bullet voel ik meer van elke beweging of stoot als drager van de ring. Mijn partner liet me zelfs weten dat ook hij kon meegenieten van de trillingen tijdens het vrijen. Alsof mijn penis in hem vibreerde. De meegeleverde bedieningsring werkt ook zeer goed en heeft een goede connectie met de bullet. Ik zou deze goedkoop uitziende ring niet dragen om buitenshuis van het speeltje te genieten, maar voor tussen de lakens is dat best ok ! Als je hem toch buitenshuis wil proberen, haal de mini-afstandsbediening dan UIT de ring. Let er dan gewoon op dat je de afstandsbediening niet verliest.

 

IN HET KORT 

Over het algemeen is het best een opdracht om een goede prijs-kwaliteit vinden in vibrerende penisringen. Deze ring van ‘The Screaming O’ is zijn prijs echter meer dan waardig !

 

Extra info over de ring :

– Voor handsfree perineum of testikel massage
– Diepe, rommelende vibraties
– 100% Waterproof
– Slimme afstandsbediening, vermomd als gewone vinger ring
– Gemaakt van lichaamsveilige siliconen en ABS plastic die in het lab getest zijn
– Batterij: oplaadbare lithium-ion polymeer (niet bijgeleverd)
– Batterij duur: 60+ minuten op een volle batterij
– Materiaal: siliconen en lichaamsveilige ABS
– Product type: oplaadbare bullet vibrator met afstandsbediening
– 10 Functies
– Latex en ftalaatvrij
– Waterproof
– Draadloos
– Universele maat, past vrijwel altijd
– Herbruikbaar

 

Hieronder vind je de officiële website van The Screaming O :

www.screamingo.com

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.