> click here to go to the English channelTop
pot crisco boter

Alles over Crisco !

 

Crisco glijmiddel online productinfo:

  • Een geliefd product dat gebruikt wordt als fisting gel.
  • Kan ook gebruikt worden voor het inbrengen van seksspeeltjes.
  • Opgelet : niet geschikt voor latexspeeltjes, en niet te gebruiken met condooms
  • Ook te gebruiken als bakproduct in de keuken. (Het is letterlijk een boter ! :D)
  • Ingrediënten: Soybean Oil, Fully Hydrogenated Palm Oil, Partially Hydrogenated Palm and Soybean Oils, Mono and Diglycerides, TBHQ and Citric Acid (Antioxidants)
  • Volledig natuurlijk !

Mijn ervaring met Crisco

1) Crisco, het product zelf 

Het is letterlijk een potje boter, wat best grappig is, en tegelijk heel discreet ! Als ik het deksel van de Crisco haalde, zat er ook nog een beschermfolie over de boter zelf. Die haalde ik eraf om bij de oooh zo witte Crisco-boter uit te komen. Hoewel dit glijmiddel wordt aangeprezen om mee te fisten, of heel grote toys mee in te brengen, is het eigenlijk een goed standaard anaal glijmiddel. Het kan natuurlijk niet genoeg gezegd: Het is ONVEILIG in combinatie met condooms. Dit is dus GEEN glijmiddel om te gebruiken bij losse dates! Crisco start als een witte dikke substantie, maar door wrijving wordt het vloeibaar en extreem glibberig. Ideaal voor anale seks dus!

2) Gevoel als “ontvanger”

Toppie !!! Echt toppie !!! Een betere glijding kan ik me bijna niet inbeelden. (Hoewel Boy Butter, Mister B Extreme en Shots Bottom Butter nog op de planning staan om te testen … ) Crisco gaat heel gemakkelijk over in zijn vloeibare toestand en dus is het even gemakkelijk in gebruik dan andere glijmiddelen op dat gebied. Smeren en hopla ! Verschillende kennissen hadden me gezegd dat ik dit glijmiddel eens moest proberen, en ik ben dan ook heel blij dat ik de test heb gedaan. Ik kan hun enkel gelijk geven en vol lof over dit ”glijmiddel” spreken. Een waar gevoel van luxueus comfort tijdens anale seks / het spelen met anaal speelgoed !

 

3) Gevoel als ”gever” 

Eigenlijk slechts 1 puntje van kritiek. Omdat Crisco extreem glijdt, verlies je als ”gever” of ”neuker” een deel van je gevoel. Het lijkt bij de partner allemaal wat ”losser” vanbinnen, als je begrijpt wat ik bedoel. Ideaal voor mensen die graag langer zouden presteren, maar niet zo geweldig als je nu reeds het gevoel hebt dat het lang duurt voor je klaarkomt. Langs de andere kant kan ”losse” seks ook wel heel opwindend zijn. Net omdat alles vlot en comfortabel verloopt kun je je beiden ook meer smijten tijdens de seks.

 

Zou ik dit product aanbevelen ?

100% yes !

 

Zelf uitproberen ? Hieronder vind je een link :

Crisco 473 ml

Deel deze link:
Crisco review link : http://maletoyreviews.com/crisco-glijmiddel-review/

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.