> click here to go to the English channelTop

Deuce Harness Spareparts

 

Filmpje en webshop

 

 

http://www.eroganza-shop.be/deuce-harnas-jockstrap

 

REVIEW

 

Algemene score : 10/10 !!! : geweldig, vernieuwend, topkwaliteit !

 

Toen ik op Erofame was, kreeg ik dit prachtige en unieke stuk ondergoed kado van Bioconcept (een groothandel van erotisch speelgoed in Estonia). Ik voelde me eigenlijk een beetje vereerd, want dit is een stuk ondergoed met een prijskaartje van 155 euro.

 

Maar wat maakt de Deuce nu zo speciaal ???

De Deuce is eigenlijk een verstelbare en heel kwalitatieve jockstrap. Door de onderste opening vooraan op de Deuce steek je jouw penis. Door de bovenste opening van de Deuce kan je een dildo steken. Welke dildo je hiervoor gebruikt, kan je zelf bepalen, zolang hij maar een ‘basisvoet’ heeft, die dan mooi verankerd achter de ring in de Deuce. Zie onderstaand filmpje voor verdere info :

 

 

Hoe gebruik je de Deuce praktisch gezien ???

Optie 1 : je gebruikt enkel een dildo om je partner mee te penetreren en steekt je penis NIET door de opening onderaan. (gewoon leuk om te doen, maar kan evengoed een alternatief zijn bij erectiestoringen/impotentie)

Optie 2 : je steekt de dildo bovenaan en je penis onderaan door de opening. De partner kan afwisselend geniet van jouw penis en de dildo / De partner kan zowel de penis als dildo tegelijkertijd inbrengen !

 

Mijn ervaringen

 

Dit stukje ondergoed was zowel sexy om te dragen als praktisch in gebruik. Alles zit megastrak vast en dus hoefde ik mij geen zorgen te maken dat het harnas losser zou komen te zitten tijdens het vrijen. Ik vond het zeker een heel aparte beleving, en ook heel vernieuwend. Dubbele penetratie hebben zowel ik als mijn partner niet geprobeerd met de Deuce, omdat dat niet zo ons ding is, maar opwarmen met een dildo in het harnass en daarna seks hebben, dat is wel heel leuk ! Ik haal na het voorspel de dildo wel terug UIT het harnas, omdat hij anders soms in de weg zit.

 

(Als heterokoppel heb je dat probleem minder, want dan heb je meer als 1 gaatje waar je naartoe kan. Sorry voor de platte woordkeuze, maar weet niet hoe ik het anders moet verwoorden :p)

 

Na gebruik, kan het harnas eenvoudig gewassen worden. Na het wassen zag het harnas er nog steeds als nieuw uit, wat toch wijst op de kwaliteit van het materiaal waaruit het gemaakt is. Dat is toch ook altijd een beetje spannend bij kledij of ondergoed vind ik. Het is niet omdat je een duur stuk koopt, dat het daarom steeds heel duurzaam is. Bij de Deuce is dat gelukkig geen probleem.

 

Ik zou het echt ten zeerste willen aanraden aan koppels die iets nieuws willen proberen !

 

 

 

admin
1 Comment
  • Rebecca Verreth

    Heb zelf een Tomboi van spareparts en je hebt 100% gelijk, het is absoluut superkwaliteit en eindelijk eens iets niet in leer maar ook niet in goedkoop polyester of zo, maar gewoon mooie, comfortabele broekjes.

    oktober 22, 2016 at 11:40 am Beantwoorden

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.