> click here to go to the English channelTop

FISTIT ANAL RELAXER 500 ml

REVIEW FILMPJE

 

 

DE GESCHREVEN REVIEW

 

EEN BEZOEKJE VAN SHOTSTOYS …

 

De dag na de terugkomst van mijn huwelijksreis had ik een afspraak met Dries, de director E-commerce van Shots Toys. We hadden een gezellig gesprek in ons privé winkeltje te Lochristi, en de vraag werd gesteld of ik voor ShotsToys een aantal eerlijke reviews wil schrijven in de toekomst. Uiteraard zag ik dit volledig zitten en dus zullen er komende weken een aantal ShotsToys producten getest en beoordeeld worden. Work work work !!! Maar wel fijn werk natuurlijk, daar gaan we niet over liegen :p

 

FISTIT ANAL RELAXER 500 ml

 

Het eerste test-product dat ik ShotsToys product dat ik getest heb, was de FistIt Anal Relaxer, een grote pot glijmiddel van 500 ml.

 

DE VERPAKKING

 

De verpakking is heel eenvoudig. Een plastieken pot met een label erop, niet meer niet minder. Op de verpakking staan volgende zaken vermeld :

 

 • Relaxerende ingrediënten
 • Unieke formule
 • Waterbasis
 • Verdoofd gevoelige gebieden
 • Heel geschikt voor anale sex !
 • Condoomvriendelijk

 

Een klant die een fist-product zoekt in de winkel zal dit product heel snel terugvinden in de rekken. Er staat namelijk een grote paarse vuist op de verpakking met FISTIT ANAL RELAXER erboven geschreven ! Als niet-fister vond ik de verpakking vrij afschrikwekkend, maar dat probleem leg ik volledig bij mezelf. Als niet-fister ga je normaal ook niet op zoek naar dit product :p

 

Het is wel zo dat klanten me vaak de vraag stellen of ik verdovende glijmiddelen heb. Er bestaan er heel veel, maar deze zijn heel vaak gelabeld als fist-glijmiddelen. Hierbij dus een oproep aan alle producenten van glijmiddel ! 😉 Label dezelfde producten ook eens als verdovende of relaxerende glijmiddelen !

 

TESTEN MAAR !!!

 

Zoals ik hierboven al vermeldde, ik ben geen ‘’fist-fan’’, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het product niet getest kon worden.

 

Eerst even ruiken dacht ik, vooraleer ik dit glijmiddel vol enthousiasme aanbreng. Zeker omdat ik al gelezen had dat er menthol in het glijmiddel zat, wat vaak toch wel heel intens kan zijn. Toen ik de pot naar mijn neus bracht, kwam de Vicks geur me tegemoet. Ik heb zelden zo’n sterke menthol-geur geroken in glijmiddel, om eerlijk te zijn …

 

Bij deze was ik dus gewaarschuwd en smeerde ik eerst een heel kleine hoeveelheid aan achterkant om te kijken wat ik er bij zou voelen. En ooooh mijn god, ik had zin om spontaan ‘’Burn, baby burn’’ te beginnen zingen ! De hoeveelheid menthol in het product, ligt voor mij persoonlijk veeeeeeeel te hoog … Op de verpakking staat dat het glijmiddel verdovend werkt, maar ik vind de werking eigenlijk net het tegenovergestelde. Dit is een glijmiddel voor echte massochisten / sadisten :p Ik gebruikte slechts een erwtje en het was al TOO MUCH, dan wil ik niet weten hoe het voelt als je van dit product heel veel zou gebruiken om er mee te fisten …

 

Maar misschien ligt het wel gewoon aan mij, was mijn volgende idee. Dus ik smeerde dezelfde hoeveelheid aan mn man zijn achterkant om te kijken hoe hij erop zou reageren. Ik voelde me eigenlijk al schuldig bij het smeren, omdat ik de mogelijke uitkomst al kon voorspellen. En ja hoor … Het duurde niet lang voor mijn man een sprintje naar de badkamer trok om het glijmiddel er af te halen !

 

Dus even recapituleren : Normaal fist je met dit glijmiddel en wij staan in brand als we een erwtje (hoeveelheid) van dit glijmiddel gebruiken ? Zo teleurgesteld als ik was, stuurde ik een email naar Dries en stuurde hem mijn bevindingen op mail.

 

Tot mijn grote verrassing kreeg ik de volgende boodschap terug op mail :

‘’Wij vinden het jammer dat dit product niet positief bevonden wordt, en zijn dan ook bereid om de formule van ons product aan te passen op basis van deze feedback. Wij gaan opnieuw aan de slag en sturen je binnenkort een pot FISTIT ANAL RELAXER 500 ml met een halve dosis menthol. Wat zou je hiervan vinden?’’

 

Omdat het de eerste keer was dat een merk direct iets wil doen met mijn feedback, voelde ik me natuurlijk vereerd, en wachtte ik met het posten van de review tot ik de verbeterde versie had uitgeprobeerd.

 

NIEUWE VERSIE FISTIT ANAL RELAXER 500 ml

 

De nieuwe versie, een wereld van verschil ? Ja hoor ! Deze pot glijmiddel was echt een stuk milder en heel aangenaam in gebruik.

 

Doordat de dosis van menthol gehalveerd was, konden ik en mijn man zoveel van dit glijmiddel gebruiken als wilden. We hebben er beiden meermaals seks mee gehad en waren het er over eens dat het glijmiddel niet per sé verdooft, maar wel een goede ‘’afleider’’ is tijdens het vrijen. Het prikkelende menthol-effect is direct heel aanwezig en blijft ook lang aanhouden. Daardoor waren we minder geconcentreerd op de penetratie op zich en voelden we dus ook minder van het penetreren en stoten.

 

En hoe zit het als ‘’gever’’ ?

Als gever voel je ook de effecten van de menthol, maar milder !!!

 

CONCLUSIE

 

Ik was echt geen fan van de FISTIT ANAL RELAXER, maar na het aanpassen van de formule vind ik het een mooi glijmiddel om ter afwisseling te gebruiken.

 

Zou ik het product aanraden aan fisters ?

Absoluut !

 

Zou ik het product aanraden aan niet-fisters ?

Aangezien het een menthol-product is, en je niet ELKE keer opnieuw voor prikkelende seks wil gaan, is een pot van 500 ml wel een immense hoeveelheid … Jammer genoeg is dit glijmiddel niet in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar voorlopig (wat ik ook wel begrijp, omdat het als FIST-product gelabeld wordt.)

 

Zelf proberen ? Hieronder vind je een link naar het product !

Fist It Anaal Relaxer – 500ml

 

admin
1 Comment
 • Dries

  Hallo Matthias,

  Geweldige blog! Dank je wel voor de Review. Ik ben blij om te horen dat de 2e dosering een stuk beter was. Ik ben blij dat jullie er toch om hebben moeten lachen.

  Keep on reviewing!

  Groetjes Dries

  mei 23, 2018 at 6:25 am Beantwoorden

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.