> click here to go to the English channelTop

Hemp Seed 3-in-1 massage candle

ALGEMENE SCORE : 6/10

 

Dit artikel van Hemp Seed is een 3-in-1 massagekaars. Dit omdat de kaars kan worden gebruikt voor 3 dingen :

  1. romantisch sfeerlicht : zoals andere kaarsen
  2. kamerverfrisser : heerlijk zoete geur !!!
  3. massagekaars : als je de kaars laat branden komt er een blend van 6 natuurlijke oliën vrij, die gebruikt kan worden om mee te masseren. Deze verkregen olieblend wordt slechts 3 graden warmer dan lichaamstemperatuur en is dus heel aangenaam van temperatuur om mee te masseren.

 

Persoonlijke ervaring met deze kaars

 

Deze kaars bestempel ik als 1 van mijn favorietjes als het gaat om de GEUR. Het is echt een heerlijk ruikende kaars die ik graag laat branden om een aangenaam geurtje in huis te hebben.

 

Als massagekaars vind ik ze echter NIET geslaagd … Bij het masseren ‘stolt’ deze kaars op 1 of andere manier. Ik heb al redelijk wat ervaring met het gebruiken van massagekaarsen, en ‘stollen’ mag gewoon NIET gebeuren. Normaal moet de olie netjes olie blijven en hoogstens een witachtige schijn krijgen tijdens het masseren. Bij deze kaars creëer je een dikke laag op de huid (door het stollen), die niet aangenaam is om mee te masseren … Voor mij is dit dus eerder een 2-in-1 kaars in de plaats van een 3-in-1 kaars. Daarnaast heeft de massagekaars ook géén schenktuitje. Persoonlijk vind ik een schenktuitje heel praktisch omdat ik dan direct veel olie heb om mee te masseren. Bij deze kaars zit een klein lepeltje om gedoseerd olie te kunnen nemen, wat anderen misschien net praktisch vinden.

 

Over het algemeen wil ik deze kaars niet buizen, omdat ik ze zo geweldig vind van geur, maar voor mij is het dus een geurkaars en geen massagekaars.

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.