> click here to go to the English channel



Top

Hismith Sexmachine


Hismith Introductie


Ik leerde Hismith kennen op Erofame in oktober dit jaar. Ze specialiseren in het bouwen van seksmachines en zijn gevestigd in Nederland en China.

Hismith Machine Verpakking



Eigenlijk mag ik niet echt spreken van een “verpakking”, want de seksmachine van Hismith komt in een luxueuze opbergtas. Toen ik deze openmaakte vond ik de onderdelen voor de machine terug, samen met een handleiding. De onderdelen zitten veilig omvat in een dikke mousse, die herbruikbaar is. Handig als ik de machine weer netjes wil opbergen.



Hismith Machine In Elkaar Zetten


Zowel ik als mijn man zijn niet de meest handige Harry’s, maar mijn man is dan toch nog een stuk handiger dan ikzelf. Ik liet hem de machine in elkaar laten zetten en dat ging behoorlijk vlot, dankzij de duidelijke handleiding.


Hismith Machine Opties


De opties voor deze seksmachine lijken oneindig. Met de juiste kopstukken (die apart verkrijgbaar zijn) kan ik nagenoeg elk speeltje aansluiten op de machine. Zelf koos ik voor volgende opzetstukken:


Met dit kopstuk kan ik elke dildo met zuignap koppelen aan de machine.



Met dit kopstuk kan ik elke “cupmasturbator” koppelen aan de machine.


En ik kan niet enkel variëren in seksspeeltjes die ik aansluit op de machine… Verder kan ik de machine in heel wat verschillende posities verstellen, kan ik kiezen voor kortere of langere stootbewegingen, en is ook de snelheid van het stoten te bepalen. (zie video)

Hismith Machine To The Test


Als tester is het fijn om iets te mogen testen dat “anders” is, en ANDERS is in dit geval nog zacht uitgedrukt. Deze machine is zó een cool ding! Het is niet echt een seksspeeltje in mijn ogen, maar het geeft een toegevoegde waarde aan de seksspeeltjes die ik reeds heb. Handsfree genieten van dildo’s en masturbators is een luxe die deze machine mogelijk maakt.

Zowel ik als mijn partner hebben solo of samen heel wat seksspeeltjes uitgeprobeerd in combinatie met de machine. Wat het meest opvalt is de POWER! De bewegingen van de machine lijken me krachtiger te zijn dan de bewegingen die handmatig mogelijk zijn. Bovendien is de machine onvermoeibaar en presteert die zo lang het nodig is! Ook de bediening met de “bedieningsbox” of met afstandsbediening is zoals het hoort, zonder gebreken. Helemaal toppie!
Het is wel steeds even zoeken naar de ideale postitie. Dat vraagt wat regelwerk, maar eens de machine goed staat, rest enkel nog genieten. Waar we zeker op moesten letten, was de ondergrond. We hebben de meeste dingen in bed uitgeprobeerd, maar dan stond de machine niet altijd even stabiel. Misschien een verbeterpunt om in het achterhoofd te houden? Het lijkt me niet zo moeilijk om de poten onderaan breder te maken voor meer stabiliteit.

En last but not least: hoe berg je zo’n machine op? Bij ons staat de machine voorlopig in onze dressingruimte, maar echt ideaal is dat niet. De seksmachine neemt redelijk wat plaats in, en de machine elke keer opstellen en afbreken is echt geen optie naar mijn mening. Dat vraagt gewoon te veel moeite.

Hismith Machine Eindoordeel


Een seksmachine is duur, maar bij Hismith vallen de prijzen nog best mee voor zo’n hoge kwaliteit. Het enige wat je nodig hebt, is voldoende opbergruimte! Waarschijnlijk is zo’n seksmachine niet voor iedereen weggelegd, maar ik vond het zelf een grote verrijking in mijn collectie!

Hismith Machine Aankopen?


Dat doe je het voordeligste bij Hismith zelf! Klik hier!
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.