> click here to go to the English channelTop

Hot Octopuss Jett

Hot Octopuss


Hot Octopuss is een veelbesproken merk met een eerder beperkte lijn aan producten. Het merk richt zich vooral tot mannen en startte hun verhaal met de Hot Octopuss Pulse-serie. Wat deze serie masturbators uniek maakt, zijn de oscillaties! Oscillaties kan je vergelijken met het principe van een power plate in de fitness. De Pulse-serie kwam eerst uit voor mannen, daarna ook voor koppels en tot slot ook voor vrouwen onder de naam “Queen Bee”.


Zelf testte al verschillende vormen van de Pulse-serie. Hoewel ik de idee achter deze serie geweldig vind, mis ik wat EXTRA power. Ik probeerde de producten meermaals uit, omdat verschillende online reviews ontzettend lovend zijn, maar zonder resultaat… Misschien heb ik meer geluk in de toekomst en maakt Hot Octopuss nog een Pulse 2.0! Fingers crossed!


Na het grote succes van de Pulse-serie, breidde Hot Octopuss hun reeks verder uit met 2 vibrerende cockringen. Atom en Atom Plus. Hier kan ik verder geen mening over geven omdat ik deze nog niet eerder testte.


Sinds kort lanceerde Hot Octopuss hun nieuwste product: de Hot Octopuss Jett. Een handsfree masturbator. Ik kreeg deze opgestuurd door Orion om er een eerlijke review over te schrijven. Uiteraard was ik heel benieuwd, en kan ik alvast verklappen dat de Jett me zeker niet teleurgesteld heeft.


Hot Octopuss Jett Info


De verpakking van de Hot Octopuss Jett is knap. Een blinkend, zilveren kartonnen doosje met zeer duidelijke productafbeeldingen. Dat gaf me alvast een goede eerste indruk. Wanneer ik de verpakking verwijderde vond ik de onderdelen van de Jett terug, samen met een handleiding. De Jett bestaat uit een siliconen band met 3 openingen, een bedieningspanneel en 2 bullets die aan draden zijn bevestigd zijn. De montage van de Jett wees zichzelf uit, maar voor wie niet direct doorheeft hoe hij de Jett kan monteren, is er de handleiding om te helpen.


Vooraleer ik kon beginnen genieten, moest ik wel op zoek naar 4 AA-batterijen. Niet bepaald modern, want vandaag de dag ligt de focus toch duidelijk op oplaadbare producten. Langs de andere kant bepaalt dit waarschijnlijk ook de lagere prijscategorie… De Jett kost rond de 50 euro, wat het speeltje heel betaalbaar maakt.


Het hele idee achter de Hot Octopuss Jett is het bekomen van handsfree orgasmes. Of het me lukt om handsfree met dit speeltje klaar te komen lees je nu…


Hot Octopuss Jett To The Test


In de handleiding had ik al gelezen dat de Jett niet waterdicht is, dus zette ik me op bed om hem te testen. Ik bevestigde eerst de Jett op de juiste manier rond mijn penis (zie verpakking). Dat gaat echt heel eenvoudig door het stretchy materiaal van de ring. Daarna zette ik de Jett aan en scrolde ik door de verschillende vibraties. Eigenlijk mag ik niet spreken van vibraties, want Hot Octopuss spreekt over “Treble & Bass technologie”. Langs de ene kant heb je trillingen/vibraties, langs de andere kant een soort bas. Mij lijkt het bas-principe gebaseerd op de COLT Turbo Bullet. Niet dat dat er toe doet, want je moet werkende principes niet blijven heruitvinden. Een andere naam voor dit bas-principe is “gyration”.


De vibraties van de Jett zijn krachtig en eenvoudig te bedienen! Favoriete stand selecteren … alles loslaten … Genieten maar! Meer houdt het niet in voor mij om KEER OP KEER tot een OOOOOOH-rgasme te komen. En hoewel het bijna te mooi klinkt om waar te zijn, is het echt top! Waar de Hot Octopuss Pulse-serie voor mij te kort komt in kracht, compenseert de Jett ruimschoots!


Hot Octopuss heeft wat mij betreft de lat een stuk hoger gelegd voor concurrerende merken. Ik kan niet direct een masturbator noemen die hetzelfde resultaat (=handsfree orgasme) geeft voor die prijs!


Score Hot Octopuss Jett


Ik zou de Hot Octopuss Jett een dikke vette 9 willen geven! Qua orgasme krijgt hij reeds een 10, maar ik wacht op een oplaadbare en waterdichte versie om de maximum score toe te kennen. Een kleine moeite, niet Hot Octopuss?! Tot die tijd zou ik het speeltje wel alvast willen aanbevelen. Prijs-kwaliteit toppertje. Het enige wat je moet doen is een heuse voorraad AA-batterijen inslaan. Believe me, je zal ze kunnen gebruiken!
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.