> click here to go to the English channelTop

Humbler ReviewInleiding


Van Shotstoys kreeg ik onlangs de “Humbler” kado. In ruil voor een eerlijk review, maar ook deels uit een nieuwsgierigheid. Het product oogt namelijk vrij extreem, maar is het dat ook echt?!
In het verleden probeerde ik al ballstrechers in verschillende uitvoeringen, maar een ding zoals de Humbler is toch van een ander kaliber!


De Humbler, wat is dat voor iets?


De Humler is een soort klem die rond de ballen wordt gedragen. De Humbler gebruik je op je knieën en houdt je ook op je knieën. Rechtstaan met een humbler is normaal geen optie. Hoe meer je rechtop komt, hoe meer druk er ontstaat op de ballen. Met de humbler ben je best ook uiterst voorzichtig, want de teelballen van de man zijn vaak gevoelig! De Humbler wordt dan ook vaak door bdsm’ers gebruikt.


De Humbler aandoen


Om de Humbler aan te doen, ging ik op de rand van het bed zitten. Omdat het apparaat er nogal schrikwekkend uitzag, deed ik hem zelf aan. Hiermee wou ik voorkomen dat mijn huid ergens zou tussen kon geraken bij het sluiten. En ja, dat vroeg wat tijd, maar eens de humbler was dichtgeschroefd bleef hij goed op zijn plaats zitten.


En nu?


Eens ik erin was geslaagd om de Humbler aan te krijgen, ging ik op mijn knieën zitten met het ding. Heel voorzichtig, want ik merkte dat bij elke beweging de druk op mijn ballen veranderde. Ik bleef dus braafjes zitten en probeerde zo weinig mogelijk te bewegen. Wel had ik de afspraak gemaakt met mijn partner om uitgebreid met dit ding te experimenteren. We gingen voor zweepjes, toys en seks, terwijl ik de humbler omhad.


Het eerste ”experiment” was het uitproberen van een aantal verschillende zweepjes (flogger, paddle, crop). Een flogger ontvangen op mijn billen ging vlotjes, omdat het me niet echt bruuske bewegingen deed maken. De paddle en crop daarentegen… Bepaalde reflexen zijn moeilijk te controleren, alsook het ”wegtrekken van je eigen lichaam” wanneer iets pijn doet. Zeker bij de crop maakte ik een aantal plotse bewegingen, hetgeen zich vertaalde in een verhoogde druk op mijn ballen. Awtschhhhh. Een dubbele pijnbeleving die kon tellen.


Ik en mijn partner zijn niet echt into bdsm, en hoewel het met bepaalde momenten echt pijn deed, hebben we vooral veel gelachen. Ik heb vele malen gedacht: ”Wat ben ik hier nu eigenlijk aan het doen?! Zie mij hier nu zitten!”


Na het ontvangen van een aantal zweepslagen op mijn billen, kwam er aflossing met mijn favoriete seksspeeltje. Het voelde als een rustpauze, want hierbij kon ik gewoon stil blijven zitten, zonder verdere drukverhogingen op mijn ballen. Zalig, zo een prostaatmassage met de Pure Wand in combinatie met een lichte druk de ballen. Zeker een aanrader! Na een poosje heen en weer bewegen met de metalen wand, kwam ik handsfree tot mijn hoogtepunt. En of de humbler daarbij een meerwaarde was, durf ik niet te zeggen. Na mijn orgasme moest de Humbler wel uit. Dan had ik het even gehad met het ding.


Het was op een ander moment dat we de humbler ook getest hebben tijdens het vrijen. Op zijn hondjes, maar het zou ook perfect gekund hebben op de rug met benen in de lucht. Hoeveel druk de humbler op mijn ballen zette, hing volledig samen met de bewegingen van mijn man. Bij elke stootbeweging van mijn man, gaf de humbler kleine snokjes aan mijn ballen. Apart was het zeker, maar ik zou de humbler zelf niet meer gebruiken tijdens het vrijen. Ik weet niet waarom, maar bij het vrijen ervaarde ik de humbler als een ”storend” element.


Ben ik verkocht aan de humbler?


Goh, ja en nee. Aangezien ik zelf niet zo’n bdsm’er, zou ik het niet opnieuw voor die redenen gebruiken.
Ik heb er wél mijn eigen invulling voor gevonden. Ik gebruik de humbler liefst als solospeeltje tijdens het masturberen. De meeste ballstretchers bepalen door hun gewicht en breedte hoe veel druk ze zetten op de ballen. De humbler werkt anders… Wanneer ik neerlig in bed, en de humbler om mijn ballen heb, kan ik zélf de druk bepalen door mijn benen verder naar beneden te duwen. Een handigheid en zaligheid tegelijk!


Zou ik de humbler aanbevelen?


De humbler is geen éérste seksspeeltje, dat is wel duidelijk. Voor degenen die alles al geprobeerd hebben en op zoek zijn naar wat nieuws, zou ik zeggen: Koop een humbler! Ook gewoon omdat het geen duur ding is. De houten varianten kosten tussen de 25 en 35 euro, wat heel betaalbaar is. Metalen varianten kosten al gauw een veelvoud.


admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.