> click here to go to the English channelTop

Latex Handschoenen

Latex handschoenen Review

Mijn eerste ervaring met latex is reeds even achter de rug. Zo experimenteerde ik een aantal weken geleden met Latex ondergoed, wat mij heel goed was bevallen. Vandaar mijn keuze om verder te experimenteren, en dit keer met latex handschoenen. Shotstoys hielp me hiervoor verder met een tester.

 

Latex handschoenen worden vaak gelinkt met extremere seks en fisten, maar naar mijn mening hoeft dat helemaal niet zo te zijn! Het zijn uiteindelijk gewoon handschoenen. Op de handschoenen die ik kreeg van Shotstoys, staat standaard het opschrift ”Fist it”. Dat vind ik zelf niet zo aantrekkelijk dus heb ik het einde er gewoon afgeknipt.

 


Om de latex handschoenen comfortabel aan te trekken, druppel je best wat siliconen glijmiddel langs de binnenkant zodat je vingers soepel in de handschoen kunnen glijden. Eens de handschoen is aangetrokken zou je er droog mee aan de slag kunnen, maar dat zou ik niet bepaald aanraden. Voorzie dan ook best de buitenkant van de handschoen van een laagje glijmiddel (of een hele boel glijmiddel, afhankelijk van wat je intenties zijn). Ik raad zelf een goed siliconen glijmiddel aan omdat dit het langste glibbert en een mooie glans geeft aan latex. Mijn favoriet siliconen glijmiddel is Swiss Navy Siliconen, maar elk siliconen glijmiddel is geschikt in combinatie met de latex handschoenen. Het enige wat echt vermeden moet worden, is contact met olie of glijmiddel op oliebasis. Het is namelijk zo dat olie latex / rubber onmiddellijk aantast. En dat is zonde voor je latex producten.

 

Latex handschoenen mogelijkheden

 

Latex handschoenen kunnen gedragen worden om verschillende redenen. Eerst en vooral geeft het een heel kinky look. Zeker als je ze mooi hebt opgeblonken met siliconen glijmiddel / een speciale spray hebt gebruikt om latex op te blinken. En uiteraard is het niet enkel kinky of mooi, latex handschoenen kunnen gebruikt worden om een andere sensatie toe te voegen aan heel wat seksuele handelingen. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken om jezelf mee af te trekken, je partner mee af te trekken, om mee te vingeren, enzovoort.

 

Latex handschoenen in mijn ervaring

 

Latex handschoenen zijn iets doodeenvoudig, maar het creëert echt een heel ander gevoel bij elke intieme handeling. Bij het masturberen voelt het helemaal geweldig. Ik heb zelf gemasturbeerd met een latex handschoen aan, maar heb me er ook mee laten aftrekken door mijn partner. Vernieuwend en zalig lekker vond ik het! Het is gewoon gladder dan glad. Je zet druk, maar toch voel je geen wrijving, wat best apart aanvoelt.

 

Hoewel anaal gevingerd worden voor vele homomannen tot het voorspel behoort, heb ik het altijd ongemakkelijk gevonden. Telkens opnieuw zorgde het voor een branderig gevoel, en dus genoot ik er niet van. Ik kreeg wel eens de opmerking dat het zou liggen aan het feit dat de vingernagels van mijn man niet kort genoeg zouden staan, maar daar had het niks mee te maken. En dus gebeurde anaal vingeren bij ons niet tussen de lakens. Tot we het nog eens probeerden met latex handschoenen aan. Ik had het niet verwacht, maar dat gevoel is voor mij echt totaal anders. Wanneer mijn man latex handschoenen draagt bij het vingeren, voelt dat echt veel comfortabeler aan en heb ik geen branderig gevoel. Eindelijk kan ik beginnen experimenteren met een manueel prostaatorgasme! Ik zal hier in de toekomst zeker nog een educatief stukje over schrijven.

 

Latex handschoenen zijn aan te raden

Na al heel wat experimenteren met de latex handschoenen zou ik ze zeker aanbevelen! Zoals ik al eerder zei in deze review: het is iets heel eenvoudigs, maar het biedt zoveel nieuwe sensaties en je kan er zoveel nieuws mee ontdekken!

 

Latex handschoenen uitproberen?

 

Fist It! Latex Handschoentjes – Zwart

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.