> click here to go to the English channelTop

Mijn kennismaking met Latex ondergoed

Mijn kennismaking met Latex ondergoed

 

 

 

Heel heel heel lang geleden, toen ik ongeveer 18 jaar was, stuurde een onbekende man mij een foto van zichzelf in latex ondergoed. Als jonge knaap vond ik het misschien spannend om af en toe wat spannends toegestuurd te krijgen, maar DAT was echt NIET sexy. Niet alleen was de man die het stuurde veel ouder dan ik, maar het pakje dat hij aanhad, sloot niet aan en hing los, wat in principe niet hoort bij latex (weet ik nu). Waarschijnlijk had hij zijn latex pakje online besteld en per ongeluk een veel te grote maat gekocht. Maar dus, die man in zijn ”slodderlatex” stond in mijn geheugen gegraveerd als beeld van ”mannen & latexpakjes”. Geen al te mooi beeld dus …

 

Tot ik onlangs de Instagram-pagina tegenkwam van een man in wel 101 verschillende latexpakken. Dit keer nauw aansluitend. Zó aansluitend dat het nog weinig aan de verbeelding overliet … Sexy ? Ja, zeker en vast ! Het werd dus tijd om dat oorspronkelijke plaatje van die oude man in zijn slodderpakje, te vervangen door deze bink in zijn aansluitende latexpakken. En niet alleen dat … Door deze Instagram-pagina gezien te hebben, werd ik zelf benieuwd om eens wat in latex te proberen. Bij het opzoeken viel me al snel op dat latex pakjes en latex ondergoed vrij duur zijn in aankoop en dus bleef het voorlopig enkel bij een ”gedachte”.

 

Tot ik bij Shotstoys een paar weken geleden plots een latexbroekje op hun website zag staan ! Eentje met een gat achteraan zag ik op de online foto. (Handig toch?!) Ik kon alleen maar hopen dat ik deze zou mogen testen, en dus stelde ik hen de vraag of ik hierover mocht reviewen. Een paar dagen later kreeg ik het broekje opgestuurd om er zo mijn eerlijke mening over te kunnen schrijven. Joehoeeeee ! Leuk leuk leuk ! Wat ik online NIET had gelezen, was dat er niet alleen achteraan in het shortje een gat zat, maar ook vooraan ! Wel handig natuurlijk, want dan is alles ”bereikbaar” tijdens het vrijen, en moet het broekje dus in geen geval uit. Wat ik wél een beetje jammer vond, was het opschrift FIST IT op het latex broekje. Mensen die aan ”fisten” doen, vinden dat misschien net de max, maar als niet-fister vind ik dat iets minder …

 

Latex uitgepakt, nu aandoen die handel !

 

Hoewel er geen stoute plannen op het menu stonden op de avond dat ik mijn latex broekje had gekregen, kon ik toch niet wachten om het broekje al eens aan te doen. Online had ik eens gelezen dat ik talkpoeder / silicone glijmiddel zou nodig hebben om dit vlot te laten verlopen, maar ik dacht : F*ck it ! Ik doe het gewoon aan zonder al dat gedoe. Achteraf bekeken zou ik het niemand op die manier aanraden … Ik heb fel behaarde benen en dat in combinatie met de droge latex … Aw aw aw ! Het aandoen van het broekje was al niet comfortabel, maar bij het uitdoen heb ik toch een paar keer op mijn tanden moeten bijten. Het haar van mijn benen bleef namelijk meerdere keren tussen de latex hangen, omdat ik het moest “afrollen”.

 

De volgende dag luisterde ik dus wél naar het online advies. Ik smeerde eerst de binnenkant van het latex ondergoed in met silicone glijmiddel, alvorens ik het aandeed. Wat een wereld van verschil ! Aan- en uitdoen werd ineens veel gemakkelijker. Eens ik mijn latex broekje aanhad, liep ik vlug naar beneden. Het viel me namelijk te binnen dat ik nog ergens een latex spray had staan, om het latex broekje op te blinken en dus een ”wet look” te geven. Die had ik ooit eens gekregen van het merk Pjur ! Eens opgeblonken, ging ik weer naar boven om het eindresultaat voor de spiegel te checken. En het moet gezegd : Ik voelde me echt een tijger ! Ik voelde me ”stouter”& ”kinkier” dan anders en misschien ook een stuk zelfzekerder. Ook mijn man vond het geweldig om te zien ! Een detail dat niet onbelangrijk is natuurlijk. Er volgende een stomende vrijpartij, waarbij we 1 ding over het hoofd hadden gezien … We gebruikten tijdens het vrijen een glijmiddel op oliebasis, wat absoluut NOT DONE  is wanneer je latex draagt. Olie tast latex namelijk aan, en dat kon ik de volgende dag zien aan mijn latex broekje. Een jammer voorval, maar één ding is duidelijk : Nu we latex hebben ontdekt, zijn we zeer nieuwsgierig naar meer van dat !

 

Hieronder even de pro’s en contra’s van latex :

 

PRO :

  • Damn, I feel sexy ! Het zit superstrak en heeft een heel kinky look.
  • Het accentueert heel fel je pluspunten, zoals je kont bijvoorbeeld …

 

CONTRA : 

  • Hoewel het vrij makkelijk is om latex te dragen als je weet hoe en wat, blijft het toch meer werk dan gewoon een sexy boxer of jockstrap dragen.
  • Prijs : latex is vrij duur, zeker als je een volledig pak wil !
  • Glijmiddel op oliebasis of massageolie tast je latex aan ! Let dus op …

 

Hieronder vind je een link naar de webshop van Shotstoys, waar je ook het broekje terug vindt dat ik uitgeprobeerd heb :

 

Latex Shortje Open Voor- & Achterkant

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.