> click here to go to the English channelTop

Le Wand Loop Attachment

Le Wand Loop Attachment Intro


Eerder schreef ik al een review over Le Wand. Je kan HIER Klikken om er mijn review over te lezen.
Vandaag wil ik het even hebben over 1 van de kopstukken Le Wand, zijnde de LOOP. Dit kopstuk is ontwikkeld als masturbatorkopstuk voor mannen. In combinatie met de hevige trillingen van Le Wand zou dit dus top moeten zijn…


Le Wand Loop Attachment To The Test


Eens het LOOP kopstuk over Le Wand was geschoven kon ik deze testen. Glijmiddel had ik niet echt nodig omdat de kop gemaakt is uit een uitzonderlijk glad siliconen. Ik positioneerde me net zoals afgebeeld stond online (handleiding geskipped). Hieronder zie je een afbeelding hoe ik het bedoel.


Eens mijn penis in de LOOP gepositioneerd was, starte ik de vibraties van Le Wand. Hm, vreemd, niet echt wat ik er van verwachtte. Dan de trillingen maar wat hoger zetten dacht ik… Weer geen succes. Ik weet niet wat de reden is, maar heel veel trillingen gaan verloren en de trillingen komen bij mij niet op de juiste plaats terecht.
Ik probeerde werkelijk op alle mogelijke manieren, maar ik kon maar niet intens genieten met het Loop kopstuk. Dan was het echt 10 keer eenvoudiger om te genieten van Le Wand zónder kopstuk. Dus neen, ik ben helemaal geen fan van het Loop kopstuk. Jammer, want ik was wel heel erg fan van de andere kopstukken van Le Wand. Hierbij heb ik het dan over de volgende kopstukken:


Le Wand Loop Attachment Eindoordeel


Neen, neen en nog eens neen! Dit is absoluut geen meerwaarde voor het speeltje tot mijn grote spijt. Enkel een onhandigheid. Ik raad dus aan om te genieten van Le Wand op zichzelf, of bijvoorbeeld in combinatie met Curve of Ripple kopstuk!


admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.