> click here to go to the English channelTop

Le Wand Silicone Attachment Curve Weighted

Vervolgreview op Le Wand

 

Een hele tijd geleden testte ik reeds Le Wand. Een heel krachtige wandvibrator, waar ik als man al heeeeeeeel wat orgasmes mee heb beleefd. En ja, hij ziet er ook gewoon super luxueus uit. Masturberen doe je toch in stijl ?! Noujou, niet altijd, maar echt, Le Wand is een blijvertje in mijn heuse collectie masturbators !

 

Hoewel ik het Curve Weighted kopstuk heel vaak gebruik in combinatie met Le Wand, heb ik nog niet de tijd genomen om hier een review over te schrijven, dus bij deze …

 

PRODUCTINFO  

 

  • 100% siliconen buitenkant.
  • Verzwaard kopstuk door 3 gewichtsballetjes die aan de  binnenkant van de siliconen versmolten zitten. Deze zouden moeten zorgen voor een voller gevoel, een betere overdracht van trillingen en het vasthouden van temperaturen bij verwarmen / afkoelen.
  • Er wordt gesproken over G-spotstimulatie en clitorisstimulatie, maar dus niet over penis- en prostaatstimulatie (jammer, want het kan hier ZEKER ook voor gebruikt worden)
  • Prijs : +- 40 euro : duur, maar wel hoge kwaliteit.

 

TESTFASE

 

1) HET KOPSTUK ALS PROSTAATMASSAGER

 

Vormgeving :

  • Mooie krulling naar de prostaat toe !
  • Kleine diameter : geschikt voor beginners en gevorderden.
  • Gewicht : Wanneer seksspeeltjes zwaar zijn van gewicht, geeft dit dikwijls een fijne extra ! Dit omdat gewicht zorgt voor extra DRUK op je gevoelige plaatsjes. Bij het‘’verzwaarde kopstuk’’ van Le Wand vond ik dat effect minder merkbaar. Dat heeft er alles mee te maken dat de gewichtjes in het kopstuk niet zwaar genoeg zijn om een echte toevoeging te betekenen.

Diepe trillingen !

Als je geen fan bent van extreem diepe trillingen tegen de prostaat zou ik Le Wand niet aanbevelen. Zelfs op de zachtste vibratiestand is Le Wand al heel intens. En aangezien het kopstuk deze trillingen geweldig doordraagt, spreken we niet van een prostaat-KRIEBELAARTJE, maar van een prostaat-DRILBOOR !

 

Handig ?

‘’Le Wand’’ op zichzelf blijft een heel grote wandvibrator, waardoor hij niet zo gemakkelijk in de hand ligt. Wanneer mijn man ‘Le Wand’ bedient, kan ik natuurlijk wel ten volle genieten van mijn prostaatmassage !

 

Orgasme :

Ikzelf kan prostaatsgewijs niet handsfree klaarkomen met Le Wand, en moet er dus wel bij masturberen. Het moment dat ik mijn orgasme bereik, moet ik wel echt mn ogen toe doen en ROEPEN van genot :p Wat een geluk dat ons huis heel goed geïsoleerd is, zodat de buren niet te veel ”last” hebben van ons …

 

2) HET KOPSTUK ALS MASTURBATOR

 

Oh mijn god, dit ding werkt als oscillerende vibrator op de eikel ! Gewoon dwars op de eikel zetten en heerlijk diep laten trillen, meer hoef ik niet te doen ! Ok het is wel een heel tamme / passieve manier om te masturberen, maar serieus ?! Hoe intens kan je klaarkomen ?! Ik denk dat ik het plafond van intens klaarkomen bij deze wel ontdekt heb ! Een score geven is dan ook heel moeilijk omdat het gewoon OVERAL boven gaat.

 

Laat het ons samenvatten met ORGASMISCH BRILJANT !!!

 

 

CONCLUSIE

 

Le Wand op zichzelf is een toppertje, maar als er nog budget over is voor dit geweldige kopstuk, zou ik het er zeker bijnemen !!!

 

Hieronder vind je de officiële website van Le Wand :

Le Wand Massager

 

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.