> click here to go to the English channelTop

Nomi Tang Spotty RC

Samenvatting

 

Verpakking : luxueus, mannelijk

Algemene score : 6/10 : Ok, het is eens wat anders, maar ik ben niet volledig overtuigd …

Prijs : +- 115 euro

 

Mijn ervaring

 

Aan de beursstand van Nomi Tang kreeg ik op Erofame een ”SPOTTY RC” mee om te reviewen. Ik vond de verpakking alvast veelbelovend, maar ik wist eigenlijk totaal niet dat ”SPOTTY RC” een seksspeeltje was dat ronddraaiende bewegingen maakt. Het was dus best een grote verrassing toen ik het speeltje voor de eerste keer aanzette. Ik moest wel onmiddellijk denken aan de Revo Stealth van Nexus. Als je de twee naast elkaar legt, lijken ze ook wel zeer erg op elkaar. Toeval ? :p Ik denk het eerlijk gezegd niet, maar op vlak van prijs is het merk Nomi Tang wel voordeliger ! Een Spotty RC kost namelijk ongeveer 30% minder dan een Revo Stealth.

 

Hopakeeeeee, naar de fase van testing !

 

In de handleiding las ik : ”Breng het speeltje eerst in met glijmiddel, wen even aan het speeltje op zich, en zet dan pas de rotatiestand aan”.

 

Om het speeltje in te brengen had ik een beetje schrik, omdat ik normaal ik niet van opliggende ribbels houd bij speeltjes. Bij de Spotty RC hebben de ribbels mij niet gestoord, wat echt wel een primeur was !

 

ACTIVEREN VAN VIBRATIES TEGEN PERINEUM

 

Dit hoefde ik niet te doen met de knoppen op het speeltje zelf. Neenee, hiervoor kon ik de handige afstandsbediening gebruiken. Super toch ?! De trillingen op zich zijn sterk, maar niet heel diep. Dus als je houdt van heel diepe trillingen is dit speeltje misschien niet voor jou weggelegd …

 

ACTIVEREN VAN RONDDRAAIENDE BEWEGINGEN

 

Bij het activeren van de rotaties werd ik minder happy. Ik vond het gevoel vrij onaangenaam om eerlijk te zijn. Voor mij gaf het een beetje het gevoel alsof er iemand duwt op een blauwe plek, maar dan langs de binnenkant. Ik probeerde op een aantal manieren en posities om het gevoel comfortabel te maken, maar dat lukte mij niet echt. Ik heb geen idee of het aan mijzelf ligt of aan het speeltje, dus ik laat het speeltje later nog eens testen door mij vriend ook.

 

KORT BESLUIT 

Cool speeltje, maar niet echt mijn ding. Ikzelf heb last van pijn bij het gebruiken, maar dat is waarschijnlijk voor iedereen anders. Een link naar de officiële website van Nomi Tang vind je hier : http://www.nomitang.com/page/homepage

 

Overzicht specificaties

 

– Medische kwaliteit siliconen
– 5 verschillende vibratiestanden
– 3 rotatie functies
– Met afstandsbediening
– USB oplaadbaar
– Krachtige en stille werking
– Volledig waterdicht en gemakkelijk schoon te maken
– 1 jaar garantie
– Afmeting: Hoogte: 135mm, Breedte: 128 mm, Diepte: 19mm (bij de anus), 30mm roterende kop), 36mm (basis)
– Inhoud: Spotty RC, afstandsbediening, handleiding, USB-kabel en luxe geschenkdoos
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.