> click here to go to the English channelTop

BS Atelier Alex Noise

Filmpje

 

 (volgt later)

 

Samenvatting

  • Verpakking : Wegwerp
  • Algemene Score : 5/10 : Ik hou niet zo van de rand vooraan (maar dat is eerder persoonlijk). Prachtig design !

Mijn review

 

Ondertussen zijn we aan mijn derde review beland voor het merk BS Atelier. Deze keer schrijf ik mijn eerlijke mening over de Alex Noise dildo !

 

Om te beginnen ziet de Alex Noise dildo er gewoon heel schattig uit. Hoewel deze dildo heel klein is, was ik toch een beetje onzeker om hem te testen. Het is namelijk zo dat ik een heel aanwezige rand of textuur dikwijls als ”pijnlijk” ervaar bij anale speeltjes … Zoals je ziet op de foto heeft de Alex Noise dildo een sterk afgelijnde rand aan de eikel. Zélf zou ik resoluut grijpen naar anale toys die volledig glad zijn, zonder aflijningen of te veel textuur, maar de situatie lag nu even anders :p BS Atelier stuurde mij deze prachtige dildo GRATIS op om er een eerlijke review over te schrijven. En zo’n schattig dildootje wou ik op zijn minst een kans geven :p

 

Toen ik vanochtend opstond, legde ik mezelf op om de Alex Noise te testen ! 🙂 Ik haalde mijn grootste bus waterbasis glijmiddel boven en pompte een flink aantal keer om zeker te zijn dat alles goed zou glijden ! Toen ik de Alex Noise dildo zachtjes inbracht, kreeg ik alsnog een branderig gevoel, wat uiteraard niet de bedoeling kan zijn van een seksspeeltje … En dus rushte ik naar mijn boordevolle speelkast om de hulp van Oben 3 (andere dildo van BS Atelier) in te roepen ! En ok, deze dildo is dikker dan de Alex Noise, maar volledig glad van textuur ! Na even gezellig opwarmen met Oben 3, probeerde ik mijn schattige Alex Noise weer. Deze keer mét succes. Eigenlijk niet verwonderlijk, aangezien ik terugviel op een kleinere diameter … Ik ben er gewoon op gaan zitten en ben daarna heen en weer gaan schommelen op mijn stoel terwijl ik masturbeerde. Het werd een gezellig schommelmomentje met een mooi happy end, maar ik had toch liever verder gedaan met Oben 3 om eerlijk te zijn ! :p

 

Hoewel Alex Noise nooit mijn favoriete speeltje zal worden, ben ik er van overtuigd dat dit grotendeels aan mezelf te wijten is. Ik en ”texturen” bij anaal speelgoed, dat zal nooit echt een match worden vrees ik … Toch ben ik blij dat ik het geprobeerd heb !

 

Verdere info over BS Atelier Alex Noise :

  • Verkrijgbaar in 1 maat.
  • 100% siliconen
  • Handgemaakt
  • Gelijkaardige BS Atelier dildo’s verkrijgbaar met andere prints.
  • Ook geschikt voor vaginaal gebruik.
  • Harnas-compatibel
  • Waterdicht (uiteraard)
  • Makkelijk te reinigen met een goede toycleaner !
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.