> click here to go to the English channelTop

BS Atelier Oben 3

Filmpje

 

 

Samenvatting

  • Verpakking : Wegwerp
  • Algemene Score : 8/10 : Mooie dildo, heerlijk als voorspel, zou nog 1 maatje groter mogen bestaan.

Mijn review

 

In de eerste plaats ben ik ontzettend blij dat ik BS Atelier heb leren kennen.  Voor niet-vibrerende speeltjes in een designoutfitje, moet je allessinds bij hen zijn !

 

BS atelier stuurde mij 4 speeltjes op : de Oben Dildo, Alex Noise Dildo, Tente Plug en de Ring Splash.

 

Mijn eerste BS Atelier review wijd ik aan de OBEN 3 DILDO. Een prachtige goud-zwarte dildo, waarbij de kleuren mooi in elkaar overvloeien. Ik vond het bijna zonde om het ding te gaan gebruiken, omdat het zo’n mooie dildo is.

 

Echt groot is de Oben wel niet. Ideaal voor beginner dus, maar niet echt geschikt voor Size Queens. Er zijn 3 maten beschikbaar :

  • 11.8 cm in te brengen lengte, 2.5 cm diameter (mini) – Oben 1
  • 12 cm in te brengen, 2.8 cm diameter (klein) – Oben 2
  • 13.8 cm in te brengen, 3 cm diameter (gemiddeld) – Oben 3

Over het algemeen moet ik wel zeggen dat dildo’s enkel uit mijn nachtkastje komen als mijn partner erbij is. Ik grijp namelijk eerder naar een goed plugje dan naar een dildo 🙂 Over de Oben 3 dildo kan ik over het algemeen niks negatiefs zeggen. Hij heeft een gladde vorm (vind ik heel belangrijk) en gewoon heel leuk om te gebruiken tijdens het voorspel. Als prostaatstimulator zou ik hem misschien minder aanbevelen. Dit omdat de dildo vrij flexibel is en hij bijgevolg moeilijk druk kan uitoefenen op de prostaat.

 

Verder is de Oben 3 :

  • zeker ook geschikt voor vaginaal gebruik
  • harnas-compatibel
  • waterdicht (uiteraard)
  • makkelijk te reinigen met een goede toycleaner !

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.