> click here to go to the English channelTop

Dorcel Sex Shots & Double OO

Filmpje

 

 

SAMENVATTING

 

 

Deze week beoordeel ik 2 masturbators van het merk Dorcel ! De Sex Shots waren een klein fiasco, maar van de Double OO ben ik al vrij lang fan !
sex-shot-xtrem-12-pcs

Algemene score Sex Shots : 4 à 5/10 >>> Geen uitstraling & té eenvoudige stimulatiedeeltjes … Simpelweg afgekeurd …

dorcel-double-oo

Algemene score Double OO : 9/10 >>> Keileuke masturbator !!! Ik en mijn vriend penetreren meestal elk een kant, en hebben een soort ‘zwaardgevecht’ in het midden van het speeltje. De masturbator bezorgt én zalige orgasmes én humor in de slaapkamer !

 

MIJN REVIEW

 

Twee weken geleden kreeg ik de Dorcel Sex Shots kado van Rimba. Ik beloofde om deze te testen en eerlijk te reviewen.

 

Ik kreeg zowel de XTREM en INTENSE Sex Shots. Wat me direct opviel waren de wel héél goedkope verpakkingen. De Dorcel Sex Shots zitten namelijk gewoon in een verzegeld plastic zakje … Een beetje zoals een condoom zit verpakt … En ook als ik de verpakkingen opendeed, werd ik niet echt vrolijk … ’twee schamelijke platte vijgjes’ … Maar goed, een eerste indruk kan soms misleidend zijn …

 

Ik en mijn vriend hebben beide alletwee de eitjes getest. We maakten het romantisch, deden wat waterbasis glijmiddel in de eitjes en begonnen eraan. Al zeer snel haakte ik af, omdat het voor mij gewoon niet prettig was om de Sex Shots te gebruiken. Ik testte nochtans zowel de XTREM als de INTENSE. Beiden voelden niet echt aangenaam aan naar mijn mening en namen ook makkelijk ‘lucht’ op. Mijn kwam wél tot een orgasme met de XTREM, maar was ook van mening dat het leuker is om fun te maken ZONDER de Sex Shots. De Dorcel Sex Shots zijn dan ook netjes de vuilnisbak in gegaan …

 

MAAAAAR we zijn wél heel grote fan van de Dorcel Double OO, want :

  1. Als homokoppel kan je deze masturbator penetreren van 2 kanten ! Heel grappig en leuk tegelijkertijd ! (En garde !!!)
  2. Deze masturbator heeft veel betere ‘stimulators’ dan de Sex Shots ! (Zie video)

De Double OO is trouwens een speeltje dat zeer vaak uit onze nachtKAST komt en waar we altijd ontzettend veel fun mee hebben !

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.