> click here to go to the English channelTop

Fun Factory Bootie Set

Filmpje & Webshop

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Mooi, maar wegwerp.

Algemene Score : 11/10 : Van alle pluggensetjes die je online kan vinden, is deze alvast een ECHTE TOPPER !!! Redenen ???

 • Heel ergonomische vorm : Geen naad, lekker glad, een uiteinde dat mooi tussen de billen zit (comfortabel)
 • Je kan opbouwend werken. S > M > L
 • Alle 3 de pluggen hebben een leuke krul, wat heel aangenaam is, omdat deze mooi naar de prostaat richten.

 

MIJN REVIEW

 

Fun Factory, you did it !!! Deze plugjes zijn keer op keer een fantastische ervaring. Ik durf dit echt wel dé pluggenset bij uitstek noemen, behalve misschien voor de echte sizequeens!

 

13239200_10154829991889428_1783731737248048185_n

 

In het doosje zitten 3 maten plugjes :

 

Laat ons beginnen met het kleinste maatje. Dit plugje is ideaal voor ‘anaal vertrouwen’ te krijgen. Mensen die al eens een mindere ervaring hadden met anale seks moeten zeker dit plugje eens uitproberen. Je zal zien dat het heel comfortabel aanvoelt !!! Het zal je dan ook motiveren om weer verder te experimenteren.

 

Het middelste maatje is een standaardplug. Wanneer je dit plugje 10 minuutjes draagt als voorspel, zal je zien dat anale seks erna een stuk makkelijker verloopt. Dat is uiteindelijk de bedoeling van een plugje ! Deze plug is mijn favorietje van de 3. Onmisbaar, mijn Mister Merlot ! :p

 

Van het grootste maatje had ik een beetje schrik toen ik er de eerste keer naar keek. Ik ben namelijk geen sizequeen en ik kan er dan ook niet van genieten om grote toys in te brengen. Ik deed tóch een poging en ik moet zeggen : Mijn vooroordelen waren onterecht. Deze plug heeft zo’n toegankelijke vorm dat hij eigenlijk heel makkelijk in te brengen is. (Toch nadat ik eerst het middelste maatje 10 minuutjes heb gedragen)

 

Wat ik verder zo gewéldig vind aan deze pluggenset :

 • Als ik klaarkom terwijl ik 1 van de pluggen draag, drukt deze plug nog eens extra hard tegen mijn prostaat (door de contractie van ‘het achterwerk’ tijdens het orgamse), wat mijn orgasme zeer explosief maakt.
 • Bij het masturberen is het heel leuk om heen en weer te schuifelen op een stoel terwijl ik 1 van de pluggen draag. Op die manier is het heel gemakkelijk om mijn prostaat te stimuleren terwijl ik masturbeer. Een echte aanrader!
 • Normaal heb ik weinig gevoel in mijn prostaat, wat er voor zorgt dat ik zelf weinig heb aan anale penetratie. Ik focuste mij altijd gewoon op het genot van mijn partner zonder aan mezelf te denken. MAAAAAR … Als ik vooraf eerst een goede prostaatgerichte plug draag (of prostaattoy gebruik), dan is mijn prostaat al gevoelig gemaakt, waardoor het mij plots wel lukt om te genieten van anaal gepenetreerd te worden en klaar te komen terwijl ik gepenetreerd word.  WOEHOEEEEE !!!

1 nadeeltje misschien :

Deze pluggenset trekt heel sterk stof aan. Best telkens afspoelen voor gebruik.

 

TECHNISCHE INFO

 • Materiaal : 100% siliconen
 • Diameter : 2,7 cm ; 3,5 cm ; 4,05 cm
 • Waterbasis glijmiddel gebruiken om deze toy in te brengen.
 • Onderhoud : Afspoelen onder de kraan en toycleaner gebruiken !
admin
2 Comments
 • Henk

  Heb al een tijdje de kleine, die is super, maar zo af en toe wil je wat meer. Intussen heb ik de large ook besteld. Ik ben benieuwd 🙂

  juni 17, 2016 at 4:00 pm Beantwoorden
 • admin

  Je zal aangenaam verrast zijn denk ik 😀

  juni 18, 2016 at 1:11 pm Beantwoorden

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.